ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μπήκε στο αεροπλάνο ο Βέρντε, 12:40 στην Αθήνα για υπογραφές

FC Barcelona's Arturo Vidal, right, duels for the ball with Valladolid's Daniele Verde during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valladolid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 16, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Arturo Vidal, right, duels for the ball with Valladolid's Daniele Verde during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valladolid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 16, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ντανιέλε Βέρντε είναι "κιτρινόμαυρος". Ο Ιταλός έρχεται στην Αθήνα με πανστρατιά συνεργατών για να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Ο Ντανιέλε Βέρντε, οι μάνατζερ και οι δικηγόροι του μπήκαν στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα. Στις 12:40 το ιταλικό επιτελείο θα προσγειωθεί στην πρωτεύουσα και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ θα πάει αμέσως να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και έπειτα στα γραφεία του Αμαρουσίου για να τελειώσει το σίριαλ της απόκτησης του με σφραγίδες και υπογραφές.

Η ΑΕΚ δούλεψε τις διαπραγματεύσεις αρκετές εβδομάδες, ο Βέρντε έφτασε πολύ κοντά και απομακρύνθηκε από την Ένωση αρκετές φορές μέσα σε αυτό το διάστημα, ωστόσο η τελική έκβαση βρίσκει τους "κιτρινόμαυρους" νικητές σ' ένα δυνατό μεταγραφικό ντέρμπι.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην πατρίδα μας και ο Νέλσον Ολιβέιρα ο οποίος επίσης συμφώνησε με την ΑΕΚ. Με αυτόν τον τρόπο οι "κιτρινόμαυροι" καλύπτουν με αγορά δύο σημαντικά κενά στο ρόστερ τους, δηλαδή αυτό του εξτρέμ και του φορ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ