ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μόνος του στα Σπάτα ο Βράνιες

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ίλια Ίβιτς ξεκαθάρισε πως θα είναι αμείλικτος με τα θέματα πειθαρχίας και το αποδεικνύει περίτρανα με την υπόθεση Βράνιες. Ο Βόσνιος θα προπονείται μόνος του στα Σπάτα, αποκομμένος από την υπόλοιπη ΑΕΚ.

Ο Ογκνιέν Βράνιες βρίσκεται σε δύσκολη θέση έπειτα από την απόφασή του να παρακούσει την εντολή που δέχθηκε να κατεβάσει από το Instagram το Story - απάντηση στους οπαδούς του Ολυμπιακού για το εις βάρος του πανό με θέμα την... Καρλέουσα. Γι' αυτό το λόγο, αλλά και διάφορα συμπεριφορικά θέματα ο Ίβις πήρε τ' όπλο του.

Ο Ίλια Ίβιτς φανερά εκνευρισμένος από τη στάση του σκληροτράχηλου στόπερ εισηγήθηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη την τιμωρία του ποδοσφαιριστή. Από τα Σπάτα προέκυπτε ότι ο Βράνιες θα απολογηθεί με τη σκέψη να μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό.

Ο 30χρονος αμυντικός αποφασίστηκε ότι θα προπονείται μόνος του! Συγκεκριμένα, όταν η ΑΕΚ θα προπονείται το πρωί, ο Βράνιες θα έρχεται για το δικό του πρόγραμμα το απόγευμα και το αντίστροφο. Υπενθυμίζουμε πως την Τρίτη (29/10), Μελισσανίδης και Ίβιτς ανέβηκαν στα Σπάτα και ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης μίλησε σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές, όχι για τ' αγωνιστικά ζητήματα, αλλά κυρίως για την εικόνα που βγάζουν προς τα έξω.

Όσον αφορά, τώρα, το θέμα του πάρτι των γενεθλίων του Βράνιες. Διαβάσετε χθες στο Sport24.gr ποια ήταν η τιμωρία -βάσει εσωτερικού κανονισμού- για τους... ημίγυμνους. Ο Βόσνιος αμυντικός, ο Λιβάγια, ο Κρστίτσιτς, ο Ντέλετιτς και ο Σαμπανάτζοβιτς θα πληρώσουν 5.000 ευρώ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ