ΑΕΚ: "Μετακινεί" τους οπαδούς του Άγιαξ

"Μετακινεί" η ΑΕΚ από το πάνω στο κάτω διάζωμα του ΟΑΚΑ τους οπαδούς του Άγιαξ για το ματς της Τρίτης (27/11), καθώς ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα για τις ταλαντώσεις της εξέδρας στο ματς με την Μπάγερν

Ένα από τα ζητήματα που είχε να διαχειριστεί η ΑΕΚ από το εντός έδρας παιχνίδι με την Μπάγερν και μετά, ήταν την ανησυχία της ΟΥΕΦΑ για το βίντεο που κυκλοφόρησε με την «ταλάντευση» του άνω διαζώματος του ΟΑΚΑ.

Οι διαβεβαιώσεις που ευθύς εξ αρχής έχει αποστείλει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, είναι πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα ασφαλείας.

Όμως στην ΑΕΚ αποφάσισαν, κατόπιν συνεννόησης και με τον Άγιαξ (που επίσης εξέφραζε ανησυχίες για το ίδιο ζήτημα), για μετακίνηση των φιλοξενούμενων οπαδών στο ματς της Τρίτης (27/11).

Οι Ολλανδοί θα μπουν στην θύρα 21 στο κάτω διάζωμα του ΟΑΚΑ και όχι στην 22 στο άνω διάζωμα που είναι και η… επίμαχη. Στην ΑΕΚ προχώρησαν σ’ αυτή την κίνηση «σεβόμενοι ότι το θέμα είναι σε φάση διερεύνησης κρίνουμε σκόπιμο να μην υπάρξει το παραμικρό θέμα μέχρι τότε» έλεγαν υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ.

Πάντως από την ΟΥΕΦΑ περιμένουν στα χέρια του, την επίσημη έκθεση από το υπουργείο αθλητισμού, για την ασφάλεια του Ολυμπιακού Σταδίου.

Στο μεταξύ, στις 10 χιλιάδες πλησιάζει η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς με τον Άγιαξ. Ενώ για το παιχνίδι με την Μπενφίκα, έφυγαν μέσα σε μια ώρα από την στιγμή που άνοιξε η πλατφόρμα ηλεκτρονικής πώλησης, τα 700 από τα περίπου χίλια εισιτήρια.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

VIDEO: Φτηνά Τσιγάρα: 20 Καλοκαίρια Μετά

Συναντήσαμε, 20 χρόνια μετά, τον Ρένο Χαραλαμπίδη στα μέρη που γυρίστηκαν τα 'Φτηνά Τσιγάρα' τον Αύγουστο του 1999.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ