ΑΕΚ

AEK: Μέση λύση η πρόταση του Λυσάνδρου

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ συντάσσεται πλήρως με την ομόφωνη απόφαση για αναστολή της Super League μέχρι 24 Απριλίου και τόνισε ότι η μέση λύση ήταν πρόταση του διευθύνοντος συμβούλου της και προέδρου της Λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου.

Η Super League 1 μέσω της τηλεδιάσκεψης της αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή του πρωταθλήματος μέχρι 24 Απριλίου και εν συνεχεία θα αποφασιστεί, σε νέα σύσκεψη, η απόφαση για τη διακοπή ή μη του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ συντάσσεται πλήρως με την ομόφωνη απόφαση για παράταση της αναστολής και τονίζει ότι η μέση λύση ήταν ιδέα του διευθύνοντος συμβούλου της (εκπροσώπου της Ένωσης στην τηλεδιάσκεψη) και προέδρου της Λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου.

"Η ΑΕΚ ταυτίζεται απόλυτα με την ομόφωνη απόφαση στην οποία οδήγησε ο Μηνάς Λυσάνδρου ως πρόεδρος προκειμένου να υπάρξει συναινετική θέση όλων των ομάδων.

Με αναστολή μέχρι τις 24 Απριλίου που είναι δεδομένη με βάση τη γενική κατάσταση από την πανδημία και τη λειτουργία του working group προκειμενου να υπάρξει διεξοδική εξέταση όλων των εκκρεμοτήτων που έχουν δημιουργηθεί από τη διακοπή.

Και ανάλογα με τα δεδομένα να υπάρξει εκ νέου απόφαση για το τι θα πρέπει να αποφασιστεί με στόχο την ομόφωνη θέση όλων των μελών του συνεταιρισμού, αυτό δηλαδή που στην ουσία αποφασίστηκε από όλες τις ομάδες με πρωτοβουλία του προέδρου της Super League, Μηνά Λυσάνδρου", τόνιζαν από το Δικέφαλο.

Η προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ της Super League 1 για το μέλλον του πρωταθλήματος - καθώς η αγωνιστική δράση ανεστάλη λόγω του κορονοϊού - ξεκίνησε με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, να ρίχνει στο τραπέζι τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Από την ΑΕΚ τόνιζαν ότι δεν υποστηρίχτηκε η πρόταση του τριφυλλιού από τον Μηνά Λυσάνδρου. Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ζήτησε καθαρές λύσεις με ανάδειξη πρωταθλητή και όχι τελείες και παύλες, ενώ ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, τόνισε ότι ο Δικέφαλος συζητά τη διακοπή του πρωταθλήματος με δύο όμως προϋποθέσεις και εμφανίστηκε θετικός σε αναδιάρθρωση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ