ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Μέσα ο Μπακασέτας με τον Ατρόμητο

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κανονικά στην αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό (11/11-15.00) ματς με τον Ατρόμητο ο Μπακασέτας. Έμειναν εκτός Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και Κλωναρίδης.

"Παρών" ύστερα από σχεδόν δυο εβδομάδες "φώναξε" ο Τάσος Μπακασέτας στο προσκλητήριο του Μαρίνου Ουζουνίδη, για το αυριανό (11/11, 15.00) παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο άδειο (λόγω τιμωρίας) Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ προπονήθηκε και σήμερα (10/11) σε φουλ ρυθμούς και «φλερτάρει» ακόμα και με την επιστροφή στη βασική ενδεκάδα.

Από την άλλη μεριά, οι απουσίες δεν λείπουν και πάλι από την ΑΕΚ. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έμεινε εκτός αποστολής, καθώς ο Ουζουνίδης διαπίστωσε πως ο Ουκρανός στόπερ είναι εξαιρετικά καταπονημένος μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Επίσης, ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν θα έχει στην διάθεση του ούτε τον Μάριο Οικονόμου, ούτε τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, που ταλαιπωρούνται από πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Χουλτ, Σβάρνας, Αλμπάνης, Σιμόες, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Μοράν, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Πόνσε και Μπογέ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ