ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μέσα ο Μπακασέτας, ατομικό ο Τσιγκρίνσκι

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μπακασέτας, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, ΑΕΚ (eurokinissi) EUROKINISSI

Μ’ ένα καλό μαντάτο για τον Χιμένεθ, ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι της Κυριακής (17/2) με τον Ολυμπιακό.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πήραν την Τρίτη (12/2) το ρεπό τους και σχεδόν κατ’ εντολή Χιμένεθ, προσπάθησαν να ξεκουραστούν όσο το δυνατόν περισσότερο και καλύτερα, μετά από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Την Τετάρτη (13/2) ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία στα Σπάτα, για το ντέρμπι της Κυριακής (17/2) με τον Ολυμπιακό και ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε ήδη ένα καλό μαντάτο.

Ο Τάσος Μπακασέτας άρχισε ήδη από τη σημερινή προπόνηση να ανεβάζει στροφές στην δουλειά. Και όλα δείχνουν πως θα μπορέσει τελικά να είναι ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι. Αντίθετα η αγωνία θα… συνεχιστεί για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Κάτι άλλωστε που ήταν αναμενόμενο.

Ο Ουκρανός στόπερ, ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Και οι κρίσιμες μέρες για την παρουσία του παίκτη στο ματς με τον Ολυμπιακό είναι και η αυριανή (14/2), αλλά κυρίως η Παρασκευή (15/2). Αν σε καμία από τις δυο μέρες δεν προπονηθεί κανονικά ο Τσιγκρίνσκι, τότε ο Χιμένεθ δεν θα μπορεί να τον υπολογίζει στο αγωνιστικό πλάνο για το ντέρμπι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ