ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ψηλά στη λίστα ο Νάνι για την άμυνα

ΑΕΚ: Ψηλά στη λίστα ο Νάνι για την άμυνα

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Λουίτζι Ντι Μάρτζιο, αποκάλυψε πως η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τον Αργεντινό στόπερ της Ρόμα, Ματίας Νάνι. Πράγματι, είναι παίκτης που ενδιαφέρει πολύ την Ένωση.

Η ΑΕΚ θέλει να ενισχυθεί στα μετόπισθεν ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Λουίτζι Ντι Μάρτζιο, τα έχει βρει με τον Αργεντινό στόπερ της Ρόμα, Ματίας Νάνι. Στο σάιτ του, ο Ντι Μάρτζιο τονίζει πως ο Νάνι έχει συμφωνήσει με την Ένωση και πως αρέσει πολύ και στην Κάλιαρι, η οποία προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη.

Πράγματι, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αρέσει πολύ στον Μάσιμο Καρέρα και βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Δικεφάλου για την καλοκαιρινή ενίσχυση. Ο αριστεροπόδαρος στόπερ με ύψος 1.89 μ. ανήκει στους τζαλορόσι, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και φέτος είχε δοθεί δανεικός στην Σεντράλ Κόρδοβα, μετρώντας 19 συμμετοχές φέτος στο πρωτάθλημα Αργεντινής.

Ο Νάνι ανήκει στη Ρόμα από το 2017 και έχει παίξει δανεικός κατά σειρά σε Τεμπερλέι, Μπελγράνο και Σεντράλ Κόρδοβα, ενώ έχει και δυο συμμετοχές με την U20 της Αργεντινής. Μένει να δούμε αν όντως ο παίκτης θα υπογράψει στην ΑΕΚ και θα υπάρξουν ανακοινώσεις τα επόμενα 24ωρα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ