ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Παουλίνιο αλλά χωρίς Χουλτ η αποστολή ενόψει ΟΦΗ

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με τον Νίκλας Χουλτ να αισθάνεται μια ενόχληση στον τετρακέφαλο και να μένει εκτός αποστολής ενώ σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Παουλίνιο.

Με μια αλλαγή σε σχέση με το ματς με τον Παναθηναϊκό ταξίδεψε η αποστολή της ΑΕΚ στην Κρήτη ενόψει του αγώνα της Κυριακής (14/6) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα ο Νίκλας Χουλτ αισθάνθηκε μια ενόχληση στον τετρακέφαλο στην προπόνηση του Σαββάτου και ξεκίνησε θεραπεία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός πλάνων του Μάσιμο Καρέρα.

Αντίθετα σε αυτή βρίσκεται ο Παουλίνιο ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται ανάμεσα στους 22 που ταξίδεψαν στην Κρήτη. Φυσικά εκτός παραμένουν οι Αθανασιάδης, Γαλανόπουλος και Μπότος που παραμένουν τραυματίες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Νίκλας Χουλτ αισθάνθηκε μια ενόχληση στον δεξιό τετρακέφαλο και ξεκίνησε θεραπεία. Ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο Κώστας Γαλανόπουλος και ο Γιάννης - Φοίβος Μπότος ακολούθησαν προγράμματα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή που θα πετάξει το απόγευμα στην Κρήτη, για τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play-Offs.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Αραύχο, Ολιβέιρα, Μαχαίρας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ