ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Μελισσανίδη η συνάντηση με την Περιφέρεια

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Tην Τρίτη (8/10, 15:00) είναι προγραμματισμένη η συνάντηση της ΑΕΚ με τον Γιώργο Πατούλη και τους ανθρώπους της Περιφέρειας Αττικής, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνει το παρών.

Το μεσημέρι της Τρίτης (8/10, 15:00) θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, για να συζητηθούν και να προχωρήσουν οι εξελίξεις για την Υπογειοποίηση και τα έργα που έχουν να γίνουν για την Αγιά-Σοφιά.

Η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία της Περιφέρειας στη Συγγρού και παρών θα είναι και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Μαζί του θα βρίσκεται ο Α' Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Μηνάς Λυσάνδρου, ο Β' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου και από την πλευρά της Dimand θα είναι οι Δημήτρης Ανδριόπουλος, Πάνος Παναγιωτίδης και Μιχάλης Αναστασόπουλος.

Η ΑΕΚ θα ζητήσει από τον Γιώργο Πατούλη να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατίες για σημαντικά έργα που αφορούν το γήπεδο, με βασικότερο την υπογειοποίηση και όχι μόνο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ