ΑΕΚ

AEK: Με Λιβάγια κόντρα στον Αστέρα

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κροάτης φορ της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, προπονήθηκε για δεύτερη διαδοχική ημέρα και συμπεριλήφθηκε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην αποστολή για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα (20/1,19:30).

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ο Μάρκο Λιβάγια ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Κάτι που επέτρεψε στον Μαρίνο Ουζουνίδη, να συμπεριλάβει τον Κροάτη επιθετικό, στην αποστολή της ΑΕΚ για το Κυριακάτικο (20/1, 19:30) παιχνίδι με τον Αστέρα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Πάντως αυτό δεν σημαίνει πως ο Λιβάγια θα βρίσκεται και στην βασική ενδεκάδα. Παρόλο που προπονήθηκε κανονικά και σήμερα (19/1) ο Κροάτης επιθετικός, παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να προφυλαχθεί και να μείνει στον πάγκο.

Σίγουρα εκτός μάχης είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από οσφυαλγία αλλά και ο Γιάννης Γιαννιώτας που υποφέρει από μια κάκωση στον αριστερό δικέφαλο. Εκτός επιλογών του Ουζουνίδη, για δεύτερο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος, είναι ο Έρικ Μοράν.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Οικονόμου, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κρίστιτσιτς, Άλεφ, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Αλμπάνης, Μπογέ, Πόνσε, Λιβάγια, Γιακουμάκης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ