ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Κρίστιτσιτς ο Αγιασμός των Υδάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΑΕΚ: Με Κρίστιτσιτς ο Αγιασμός των Υδάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια

Με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς ανάμεσα τους, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ έδωσε το παρών στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια – Επίσκεψη και στο εργοτάξιο του νέου γηπέδου.

Εδώ και πολλές ημέρες ήταν αποφασισμένο και προγραμματισμένο, να δώσει το παρών στη σημερινή (6/1) τελετή Αγιασμού των Υδάτων μέσα στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.

Μάλιστα το ραντεβού των παικτών, είχε δοθεί μπροστά στο εργοτάξιο του νέου γηπέδου. Και αυτό αποτελούσε μια πρώτη ευκαιρία για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς, να κάνει μια πρώτη επίσκεψη στο νέο γήπεδο και μια πρώτη βόλτα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπερ και εγένετο. Ο Σέρβος χαφ, μαζί με τον Μπάρκα, τον Γαλανόπουλο, τον Τσιντώτα, τον Αλμπάνη, τον Σβάρνα και τον Τσόσιτς, αλλά και τον Κόλα και τον Δημητριάδη, έδωσε το παρών σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η αντιπροσωπεία της ΑΕΚ είχε σημείο συνάντησης το εργοτάξιο του νέου γηπέδου και κατόπιν περπάτησε μέχρι και την λίμνη εντός του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας, για να παραστεί στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων.

Υπήρχε πολύς κόσμος και όπως ήταν φυσικό αποθέωσε τους παίκτες και θέλησε μετά το τέλος της τελετής να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Τον Αγιασμό των Υδάτων έκανε ο Μητροπολίτης Γαβριήλ, ο οποίος αμέσως μετά το τέλος, της τελετής, πλησίασε τους παίκτες της ΑΕΚ και τους είπε: " Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Συγχαρητήρια για όσα έχετε πετύχει! Η Φιλαδέλφεια είναι υπερήφανη για εσάς όπως και όλη η Ελλάδα".

Ενώ το μήνυμα τόσο από τον Βασίλη Μπάρκα, όσο και από τον Κώστα Γαλανόπουλο ήταν: " Καλή χρονιά, χρόνια πολλά. Ήρθαμε στην τελετή του Αγιασμού στη Νέα Φιλαδέλφεια, εδώ που είναι το σπίτι και η ιστορία της ομάδας μας".

Από τη Νέα Φιλαδέλφεια, οι παίκτες της ΑΕΚ έφυγαν κατευθείαν για τα Σπάτα, προκειμένου να προλάβουν την προπόνηση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ