ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Ινσούα, Χνιντ και Ανσαριφάρντ κόντρα στον Παναιτωλικό

ΑΕΚ: Με Ινσούα, Χνιντ και Ανσαριφάρντ κόντρα στον Παναιτωλικό
EUROKINISSI

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή της για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (19/9, 20:30) στο Αγρίνιο στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Η λίστα περιλαμβάνει τους Ινσούα, Χνιντ και Ανσαριφάρντ.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Σάββατο (19/9, 20:30) τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα της στην Super League Interwetten στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η Ένωση ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα, στη λίστα του Μάσιμο Καρέρα περιλαμβάνονται οι νεοαποκτηθέντες Ινσούα, Χνιντ και Ανσαριφάρντ, ενώ εκτός έμεινε ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος μαζί με τον Μπράιτ Ενομποκαρέ.

Επίσης, οι Νέναντ Κρίστιτσιτς, Κώστας Γαλανόπουλος, Γιάννης Ιατρούδης ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και ο Ζίγκα Λάτσι έκανε θεραπεία.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκη, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνα, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόες, Αλμπάνη, Μάνταλο, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρα, Μπότο, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Ολιβέιρα και Χριστόπουλο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ