ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με εμπόδια η προετοιμασία ενόψει τελικού Κυπέλλου

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το κρούσμα κορονοϊού του Δημήτρη Λημνιού στην Εθνική αναγκάζει τους Μάνταλο, Σβάρνα, Μπακάκη να χάσουν και την προπόνηση της Τρίτης (8/9) και θα πάνε στον τελικό με ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια τους.

Το θετικό κρούσμα κορονοϊού του Δημήτρη Λημνιού προκάλεσε προβλήματα σε όλες τις ομάδες που είχαν παίκτες τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μεταξύ των οποίων και η ΑΕΚ. Οι Μπακάκης, Μάνταλος και Σβάρνας μετείχαν και αυτοί στην αποστολή και ήταν λογικό πως η περίπτωση Λημνιού έφερε αναστάτωση και στις τάξεις της ΑΕΚ και έκανε ουσιαστικά άνω κάτω την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του τελικού του Σαββάτου.

Μπορεί οι τρεις τους να ήταν αρνητικοί στο τεστ που τους έκανε η ΕΠΟ αλλά δεν προπονήθηκαν ούτε τη Δευτέρα επειδή ήταν εν αναμονή των αποτελεσμάτων του τεστ που έκανε η ΕΠΟ αλλά ούτε και την Τρίτη επειδή βγήκε τελικά θετικό κρούσμα στην Εθνική, αυτό του Λημνιού.

Οι τρεις τους θα κάνουν τεστ αυτή τη φορά από την ΑΕΚ, το πρωί της Τετάρτης και θα περιμένουν ως το απόγευμα που αναμένονται τα αποτελέσματα για να δουν αν μπορούν να προπονηθούν με την ομάδα της ΑΕΚ. Έως τότε δεν θα έρθουν σε επαφή με κανέναν από την πρώτη ομάδα.

Αυτό σημαίνει όμως πως και οι τρεις, αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα πάνε στον τελικό του Κυπέλλου με ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια τους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ