ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Αλμπάνη και Λόπες στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τόσο ο Χρήστος Αλμπάνης όσο και ο Έλντερ Λόπες βρίσκονται στην αποστολή της ΑΕΚ για το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (9/2, 19:30). Εκτός αναμενόμενα οι Νέλσον Ολιβέιρα και Αντρέ Σιμόες. Στην 20άδα και ο Χριστόπουλος.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (9/2,19:30) στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Super League 1 και ο Χρήστος Αλμπάνης βρίσκεται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μάσιμο Καρέρα, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις (η μαγνητική ήταν καθαρή) που κληρονόμησε από το ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Εντός βρίσκεται και το όνομα του Έλντερ Λόπες, καθώς και ο Πορτογάλος αριστερός μπακ-χαφ κρίθηκε έτοιμος. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Νέναντ Κρίστιτσιτς, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του μεσοβδόμαδα. Εκτός είναι αναμενόμενα οι δυο Πορτογάλοι, Νέλσον Ολιβέιρα και Αντρέ Σιμόες. Ο πρώτος λόγω ενοχλήσεων και ο δεύτερος καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες. Στην 20άδα και ο Χριστόπουλος, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σαμπάνατζοβιτς, Βέρντε, Αραούχο, Λιβάγια, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Χριστόπουλος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ