ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μάνταλος - Ολιβέιρα "ξεκλειδώνουν" νέες ιδέες

EUROPA LEAGUE / ÔÑÁÌÐÆÏÍÓÐÏÑ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÔÑÁÌÐÆÏÍÓÐÏÑ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι σημαντικές απουσίες των Πέτρου Μάνταλου - Νέλσον Ολιβέιρα επιτρέπουν στον Νίκο Κωστένογλου να δοκιμάσει νέες ιδέες και λύσεις στη γραμμή κρούσης της ΑΕΚ.

Βασικός στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι ο Πέτρος Μάνταλος και ο Νέλσον Ολιβέιρα να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την 5η αγωνιστική της Super League 1.

Ο αρχηγός της Ένωσης, πάντως, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό την 4η αγωνιστική.

Πώς θα είναι όμως η ζωή χωρίς τους δύο στη γραμμή κρούσης της ΑΕΚ; Οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται τη Λαμία στο Ολυμπιακό Στάδιο (15/9, 19:15 NS2), σ' ένα ματς που αναμένεται να δούμε σε μεγάλο βαθμό πώς θα ξεδιπλώσει τις σκέψεις του στο χορτάρι ο Νίκος Κωστένογλου.

Σημαντικό είναι ν' αναφέρουμε πως ο "Κωστέ", γνωρίζοντας τον μαραθώνιο του εφετινού πρωταθλήματος θέλει να τους υπολογίζει όλους, να τους έχει ετοιμοπόλεμους για να καλύπτουν κενά όποτε χρειαστεί και να δουλεύει φυσικά ομαλά το rotation.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, λοιπόν, σχετικά με το ματς της Κυριακής ο προπονητής φαίνεται να μην έχει αποφασίσει αν θα πάει με το 4-3-2-1 ή το 3-5-2. Στην Τρίπολη η ΑΕΚ έπαιξε και τα δύο συστήματα με την ομάδα να αποδίδει επιθετικό ποδόσφαιρο και να πετυχαίνει την ανατροπή.

Κρατήστε πως ο Λιβάγια είναι το πρώτο στάνταρ για την κορυφή της επίθεσης ως αντί-Ολιβέιρα. Στο ένα φτερό σίγουρος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, είναι ο Αλμπάνης, ενώ απέναντι του δεν αποκλείεται να βρεθεί ξανά βασικός ο Βέρντε.

"Σιγουράκι", όπως ο Λιβάγια, πρέπει να θεωρείται και ο Ζεράλντες. Ο Πορτογάλος πατάει καλά στις προπονήσεις, έχει καιρό ν' αγωνιστεί και δείχνει πράγματα καθημερινά στα Σπάτα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ