ΑΕΚ

Ξανά αγωνία για τον Λιβάγια στην ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΒΟΛΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΒΟΛΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Λιβάγια αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και υπάρχει ξανά αγωνία εν όψει του παιχνιδιού του Σαββάτου (26/1) με τον Πανιώνιο

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ είναι τόσο φορτωμένο, που δεν αφήνει περιθώρια ξεκούρασης. Με δεδομένο πως το Σάββατο (26/1) υπάρχει ματς πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, οι «κιτρινόμαυροι» πήγαν κανονικά την Πέμπτη (24/1) για δουλειά, μετά το χθεσινό (23/1) παιχνίδι με τον Κισσαμικό. Μάλιστα στον Μαρίνο Ουζουνίδη έχει προκύψει εκ νέου «πονοκέφαλος» με τον Μάρκο Λιβάγια.

Ο Κροάτης επιθετικός αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο και έκανε μόνο θεραπεία. Είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Λιβάγια, από το ματς με τον ΠΑΣ στις 14 του Γενάρη. Τον υποχρέωσε μάλιστα να χάσει και κάποιες προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ έβαλε τον Ουζουνίδη στην διαδικασία να σκέφτεται να προφυλάξει τον Κροάτη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Τελικά σ’ εκείνο το ματς ο Λιβάγια έπαιξε βασικός και χθες με τον Κισσαμικό μπήκε αλλαγή και σκόραρε δυο φορές.

Όμως του βγήκαν και πάλι οι ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Και με δεδομένο πως υπάρχει μόλις μια προπόνηση ακόμα, μέχρι και το ματς με τον Πανιώνιο, είναι λογικό να υπάρχει αγωνία στον Ουζουνίδη.

Κατά τα άλλα, ο Κώστας Γαλανόπουλος έκανε και πάλι σήμερα ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει στο 100% το πρόβλημα με την οσφυαλγία. Και δεν υπολογίζεται ούτε για το ματς με τον Πανιώνιο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ