ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κρίσιμη εβδομάδα για Βράνιες

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση Βράνιες, ο οποίος θα μιλήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για το πού βρίσκεται η λύση του συμβολαίου του με την Άντερλεχτ, προκειμένου να φορέσει εκ νέου τα κιτρινόμαυρα.

Ο Όγκνιεν Βράνιες είναι προ των πυλών της ΑΕΚ, προκειμένου να φορέσει για τρίτη φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο Βόσνιος στόπερ φημολογείται ότι ίσως βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και θα έχει επαφές με τους διοικούντες την Ένωση, προκειμένου να προχωρήσει το θέμα της μεταγραφής του, υπογράφοντας για τρία χρόνια, με αποδοχές στις 600.000 ευρώ.

Βέβαια, θα πρέπει πρώτα να αποδεσμευτεί από την Άντερλεχτ, κιαθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο και είναι κάτι που έχει αναλάβει ο ίδιος προσωπικά. Εφόσον λύσει την εν ισχύ συμφωνία του με τους Βέλγους, τότε θα προχωρήσει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Είναι κοινή επιθυμία και των δυο πλευρών να συνεργαστούν εκ νέου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Μάσιμο Καρέρα είναι υπέρ της επιστροφής του Βράνιες, θεωρώντας ότι έχει τα προσόντα που απαιτεί μια τόσο νευραλγική θέση. Πράγματι, είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλες ικανότητες, αλλά παράλληλα έχει και εκρηκτικό χαρακτήρα, αποτελώντας μια βραδυφλεγή βόμβα μέσα στα αποδυτήρια.

Όπως και να 'χει, τα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά το τοπίο γύρω από την υπόθεση του Βράνιες, ενώ μην ξεχνάμε ότι απομένουν απλά οι ανακοινώσεις για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ