ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κοιτάζει Τσιτσιρέτι για τα εξτρέμ

ΑΕΚ: Κοιτάζει Τσιτσιρέτι για τα εξτρέμ

H AEK βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει είναι εκείνη του 25χρονου Ιταλού μεσοεπιθετικού της Νάπολι, Αμάτο Τσιτσιρέρι. (VIDEO)

Το κλίμα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ είναι βαρύ ύστερα από την ήττα με 3-2 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά κυρίως από τον τρόπο που χάθηκε το παιχνίδι. Ωστόσο, οι διοικούντες την Ένωση και πιο συγκεκριμένα ο Ίλια Ίβιτς παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι, κινείται και μεταγραφικά προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα ενόψει Ιανουαρίου.

Μάλιστα, ένα από τα ονόματα που εξετάζει ο Σέρβος Τεχνικός Διευθυντής είναι εκείνο του Αμάτο Τσιτσιρέτι. Ο 25χρονος μεσοεποθετικός ανήκει στη Νάπολι από το καλοκαίρι του 2018, αλλά την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε Πάρμα και Άσκολι με τη μορφή δανεισμού. Έχει ύψος 1.70μ. και αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ, ενώ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Ρόμα.

Κατά το παρελθόν έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, τη φανέλα των Καραρέζε, Λ' Άκουιλα, Μεσίνα και Μπενεβέντο, από όπου και τον απέκτησε ως ελεύθερο η Νάπολι. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ιταλίας, ενώ την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Άσκολι στη Serie B είχε δύο γκολ και τρεις ασίστ σε 15 παιχνίδια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ