ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κοινό εισιτήριο για Μπάμπεργκ και Λαμία

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ καλεί τους φιλάθλους της σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας σε Basketball Champions League και Κύπελλο Ελλάδος με ένα κοινό εισιτήριο.

Σε μια κοινή ενέργεια προκειμένου οι εξέδρες του ΟΑΚΑ σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο την Τετάρτη (3/4) προχώρησε η ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ και η ΚΑΕ θέσπισαν κοινό εισιτήριο για τα ματς με Μπάμπεργκ στο Champions League και τη Λαμία στο Κύπελλο Ελλάδος που θα διεξαχθούν την Τετάρτη στο κλειστό και το ανοικτό του Ολυμπιακού Σταδίου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δίπλα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ σε μία «κιτρινόμαυρη» Τετάρτη για τη διπλή πρόκριση!

Με 1+1 εισιτήρια δείτε πρώτα το παιχνίδι της μπασκετικής ΑΕΚ με την Μπάμπεργκ (19.30) για την πρόκριση στο Final Four του Basketball Champions League και μετά συνεχίζετε με το πρώτο βήμα πρόκρισης της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ με την Λαμία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Με την επίδειξη του εισιτηρίου για τον αγώνα της μπασκετικής ΑΕΚ με τη Μπάμπεργκ ο κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράσει στο εκδοτήριο δύο εισιτήρια για τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας στην τιμή του ενός στη Θύρα 5 του ΟΑΚΑ (στην τιμή των 12 ευρώ).

Οι λεπτομέρειες διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα ΑΕΚ – Λαμία ΕΔΩ

Αντίστοιχα με την επίδειξη του εισιτηρίου της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ με την Λαμία ο κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράσει στο εκδοτήριο δύο εισιτήρια για τον αγώνα της μπασκετικής ΑΕΚ στην τιμή του ενός στο τμήμα 123 του κλειστού του ΟΑΚΑ (στην τιμή των 10 ευρώ).

Οι λεπτομέρειες διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα ΑΕΚ – Μπάμπεργκ ΕΔΩ

Η κοινή δράση ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων στις συγκεκριμένες Θύρες.

Αυτή την Τετάρτη ΟΛΟΙ στο ΟΑΚΑ!

Αυτή η Τετάρτη θα είναι «κιτρινόμαυρη»"!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ