ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κλείνει τρία "μέτωπα"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ θα προχωρήσει για να κλείσει μέσα στα επόμενα 24ωρα τρία ανοικτά «μέτωπα». Το Sport24 αναλύει

Ούτως ή άλλως η ΑΕΚ είχε εκκρεμότητες και ανοικτά μέτωπα. Μια από τις εκκρεμότητες έκλεισε με την μεταγραφή του Κρίστιτσιτς. Όμως μια ακόμα προστέθηκε, με τις γέφυρες που στήθηκαν με τον Τάσο Μπακασέτα.

Η ουσία είναι πως η ΑΕΚ κάποια από τα ανοικτά μέτωπα, σκοπεύει να (προσπαθήσει να) τα κλείσει άμεσα. Τρία εξ αυτών, ακόμα και μέσα στα επόμενα 24ωρα. Η ΑΕΚ θα προχωρήσει για να ξεκαθαρίσει και να κλείσει τρεις διαφορετικές υποθέσεις.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑ

Ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24 για τις γέφυρες ανάμεσα σε ΑΕΚ και Μπακασέτα και τον τρόπο που… στήθηκαν. Πλέον όλα είναι ανοικτά για το μέλλον του διεθνή μεσοεπιθετικού, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της παραμονής του παίκτη στην Ένωση. Ωστόσο από την στιγμή που η υπόθεση άνοιξε και πάλι, ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο Μπακασέτας θέλουν να την μετατρέψουν σε σίριαλ που θα κρατήσει για μέρες. Γι αυτό και το τελευταίο ραντεβού ανάμεσα στις δυο πλευρές, το οποίο θα κρίνει τις οριστικές εξελίξεις, είναι θέμα ημερών (αν όχι και ωρών).

ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΟΠΕΣ

Για την ΑΕΚ είναι ειλημμένη η απόφαση για την ανανέωση του συμβολαίου του Έλντερ Λόπες, από τα πρώτα… λεπτά του σοβαρού τραυματισμού. Το θέμα πλέον είναι πολύ προχωρημένο και οι δυο πλευρές κοντά σε συμφωνία. Ο Πορτογάλος μπακ έχει επιστρέψει από την πατρίδα του, μετά και τις γιορτές και έχει πιάσει ξανά κανονικά δουλειά στα Σπάτα. Και αναμένεται αυτή η επιστροφή να συνδυαστεί και με το τελικό στάδιο και τα τελευταία διαδικαστικά για την υπογραφή νέου συμβολαίου με την ΑΕΚ.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Ειλημμένη είναι για την ΑΕΚ, όπως έχετε διαβάσει στο Sport24.gr και η απόφαση ενεργοποίησης της οψιόν αγοράς του Μάριου Οικονόμου από την Μπολόνια. Κάτι που επίσης αναμένεται να τελειώσει άμεσα. Σειρά ιταλικών δημοσιευμάτων επιμένουν πως η συμφωνία θα κλείσει μέσα στις επόμενες μέρες. Και μάλιστα η Μπολόνια σκοπεύει, σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς, να αξιοποιήσει τα χρήματα από την υπόθεση Οικονόμου στην χειμερινή μεταγραφική αγορά...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ