ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κλείνει μέτωπα με προπονητή και ρόστερ

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ τις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες θα έχει νέο προπονητή. Όταν κλείσει το θέμα του αντικαταστάτη του Κωστένογλου, τότε ο Ίλια Ίβιτς θα ενεργοποιήσει το πλάνο του για το ρόστερ της Ένωσης όσον αφορά στις προσθήκες και τις αποχωρήσεις.

Κρίσιμες ώρες για την ΑΕΚ οι επόμενες. Πρωταρχικός στόχος του Ίλια Ίβιτς, μπροστά από οτιδήποτε άλλο, είναι να κλείσει το θέμα του προπονητή. Η εντολή εκ των άνωθεν έχει δοθεί και ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει φουλάρει τις μηχανές στο μέγιστο από το βράδυ του Σαββάτου για να φέρει στα Σπάτα το διάδοχο του Νίκου Κωστένογλου.

Στην περίπτωση του νέου προπονητή της Ένωσης, πάντως, τη δεδομένη στιγμή δεν θα ήταν φρόνιμο να μπούμε σε ονοματολογία. Υπάρχουν τα στάνταρ πρόσωπα που έχει τσεκάρει ο Ίλια Ίβιτς, αλλά στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες το ενδεχόμενο της έκπληξης με κόουτς που δεν έχει γραφτεί τ' όνομά του. Την Κυριακή (1/12) είχατε διαβάσει στο Sport24.gr ότι έρχονται άμεσες εξελίξεις σε πρώτη φάση. Η δεύτερη αφορά το ρόστερ.

Κλείνοντας, λοιπόν, του προπονητή κι αν συμπεριλάβουμε ότι το πλάνο του Ίβιτς είναι να φέρει άνθρωπο για μακροπρόθεσμη συνεργασία, το νέο δίδυμο που θα προκύψει θ' αρχίσει να δουλεύει τα θέματα του ρόστερ, διότι κι εκεί τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί δεν είναι λίγα.

Στόχος είναι η ΑΕΚ να μαζέψει όλα τα καλά στοιχεία του συνόλου, να ξεχωρίσει τα άσχημα και έως το καλοκαίρι να φτιάξει το λιγότερο δυνατό ζημιογόνο πλάνο για την απομάκρυνσή τους. Εντός αυτού του σχεδίου, φυσικά, είναι και οι πωλήσεις και δεδομένα η ενίσχυση του υπάρχοντος υλικού.

Κάποιες διορθωτικές κινήσεις αναμένεται να γίνουν και τον Ιανουάριο. Η λίστα του Ίβιτς με τις θέσεις που "πονάει" η ΑΕΚ είναι έτοιμη. Με την έλευση του νέου κόουτς θα πραγματοποιηθούν οι σχετικές συζητήσεις και θ' αποφασιστεί από κοινού με τον νέο boss των αποδυτηρίων για ποιους θα κινηθεί η Ένωση με την στόχευση να είναι αποκλειστικά η άμεση ανάκαμψη της αγωνιστικής εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ