ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κεραυνοί Μελισσανίδη στα Σπάτα

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στα Σπάτα και μίλησε με σκληρή γλώσσα στους παίκτες της ΑΕΚ.

Το πρωί της Τρίτης (29/10) ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα όπου μίλησε με σκληρή γλώσσα στους παίκτες της ΑΕΚ. Η ήττα από τον Ολυμπιακό και τα τελευταία πειθαρχικά παραπτώματα ξεχείλισαν το ποτήρι του "τίγρη".

Μάλιστα, ο Μελισσανίδης είχε μιλήσει από χθες με τον Ίλια Ίβιτς, με τον τεχνικό διευθυντή να ζητά την παρουσία του στα αποδυτήρια, όπως είχε γράψει ο Βαγγέλης Αρναούτογλου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων είπε προς τους παίκτες: "Τις ήττες μπορώ να τις ανεχτώ. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα, έστω κι αν χάσαμε κοροϊδίστικα. Αυτό που δεν ανέχομαι είναι να προσβάλλει ο οποιοσδήποτε τις αξίες αυτής της ομάδας και να διαταράσσει την πειθαρχία. Η ομάδα αυτή είναι πολύ μεγάλη, έχει υψηλές αρχές από τότε που ιδρύθηκε και δεν θα ανεχτώ να τις προσβάλλει κανεις. Η ομάδα αυτή σας έχει δείξει αγάπη και πρέπει όλοι να είστε άξιοι να την εκπροσωπείτε"

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο κομμάτι των social media. "Είστε πρότυπα για τα μικρά παιδιά που σας ακολουθούν στα social media και σας βλέπουν και αυτά εγώ δεν τα ανέχομαι" ήταν η ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τους παίκτες της ΑΕΚ.

Ο πρώτος που φαίνεται να πληρώνει το μάρμαρο είναι ο Όγκνιεν Βράνιες. H AEK κάλεσε σε απολογία τον Βόσνιο για την ανάρτηση με την Καρλέουσα, ενώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή στον Νίκο Κωστένογλου να μην τον υπολογίζει για ένα μήνα!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ