ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κατάλαβαν τι εστί Ιβιτς

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μελισσανίδης έδωσε τα κλειδιά στον Ίβιτς και ο Σέρβος φρόντισε με μία περιποιημένη κουβέντα στους παίκτες εντός των αποδυτηρίων να τους δείξει με το καλημέρα σας ότι δεν θ' ανεχτεί περιστατικά εις βάρος του συνόλου, ακόμα και μικρά.

Είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια στις στραβές της ΑΕΚ, τον Δημήτρη Μελισσανίδη να ανεβαίνει στα Σπάτα και να μιλάει στους ποδοσφαιριστές. Κάποιες φορές ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης ήταν αυστηρός, άλλες πάλι προσπαθούσε να τονώσει το ηθικό των παικτών. Από τότε, όμως, που το "μεγάλο αφεντικό" παρέδωσε τα κλειδιά στον Ίλια Ίβιτς, το έργο άλλαξε. Ο Σέρβος, μάλιστα, φρόντισε να δείξει στους παίκτες ότι ο ρόλος που του δόθηκε δεν είναι καθόλου τυχαίος.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ πήγε στα Σπάτα την Τετάρτη (16/10) και μίλησε στους ποδοσφαιριστές σε έντονο ύφος. Ξεκάθαρος ο Σέρβος στις κουβέντες που είπε, έδωσε να καταλάβουν με το καλημέρα σας ότι δεν πρόκειται ν' ανεχτεί καμία είδους ενέργεια η οποία μπορεί να σταθεί ικανή να επηρεάσει το σύνολο και τους στόχους της ομάδας. Οι κιτρινόμαυροι πρεσβεύουν ότι οι ομάδες πετυχαίνουν όταν βασίζονται στο οικογενειακό κλίμα κι αυτό ο Ίβιτς είναι πανέτοιμος να το υποστηρίξει στο 100%.

Τα περιστατικά που έστειλαν... καπάκι τον Ίβιτς από την Ρώμη στα Σπάτα ήταν τρία: Δύο εσωτερικά και ένα εξωαγωνιστικό. Ο Ίλια Ίβιτς μίλησε σταράτα στους ποδοσφαιριστές, αυτοί άκουσαν αυτά που έπρεπε ν' ακούσουν και άπαντες ενστερνίστηκαν ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής ή καλύτερα κουμανταδόρος δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν.

Διαχρονικά, ο Μιλοβάνοβιτς δεν είχε καθημερινή επαφή με τους παίκτες, ο Μαϊστόροβιτς δεν κατάφερε να μπει στις καρδιές των ποδοσφαιριστών και ν' ασχοληθεί έντονα με την καθημερινότητα και τους προβληματισμούς τους. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος στη δεύτερη θητεία του θα ήταν ο συνδετικός κρίκος διοίκησης - ομάδας, πέραν των μεταγραφικών, αλλά δεν τα κατάφερε να φέρει εις πέρας το διπλό καθήκον.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ίβιτς δεν έβγαλε κανέναν παίκτη στον τάκο, έστειλε το μήνυμα και φρόντισε τα μικρά προβλήματα να τα τελειώσει από νωρίς, προτού μεγαλώσουν. Το ύφος του, πάντως, έδειξε σε πρώτη φάση ότι τα συγχωροχάρτια, πλέον, δεν θα δίνονται εύκολα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ