ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κάταγμα στη μύτη ο Οικονόμου

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάριος Οικονόμου υπέστη κάταγμα στη μύτη στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και θα μεταβεί στο Μιλάνο προκειμένου να κατασκευαστεί επί τόπου ειδική προστατευτική μάσκα που θα του επιτρέπει να αγωνιστεί άμεσα. Αμφίβολος για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα (30/01, 19:30).

Χωρίς τον Μάριο Οικονόμου αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Αστέρα (30/01, 19:30) για τη φάση των 16 του Κυπέλλου.

Ο 26χρονος στόπερ υπέστη κάταγμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θα χρειαστεί να μεταβεί στο Μιλάνο, συνοδευόμενος από τον γιατρό της ομάδας Χάρη Λάλο, προκειμένου να κατασκευαστεί επί τόπου ειδική προστατευτική μάσκα που θα του επιτρέπει να αγωνιστεί άμεσα. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξει 2-3 ημέρες, το οποίο σημαίνει πως δύσκολα θα δώσει το παρών στη ρεβάνς με τους Αρκάδες.

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή (27/01) προπόνηση οι παίκτες που αγωνίστηκαν απέναντι στον Ολυμπιακό, έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Φοίβος Μπότος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, ενώ έπαιξαν και μικρής διάρκειας οικογενειακό δίτερμα, με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών και από την ομάδα Κ19 της ΑΕΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ