ΑΕΚ

ΑΕΚ κατά Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ περνά στην αντεπίθεση και προσπαθεί να αποδείξει ότι κακώς ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει συνάψει συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Ποιο είναι το νέο στοιχείο της υπόθεσης.

Τη δική της κίνηση έκανε σήμερα η ΑΕΚ, καταθέτοντας (διπλή επί της ουσίας) προσφυγή, τόσο κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου όσο και κατά του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για έγγραφη νομική "αντεπίθεση" 16 σελίδων, σύμφωνα με την οποία η πλευρά της ΑΕΚ επικαλείται το ότι ο Λάζαρος έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο με την Ένωση για την περίοδο 2018-19.

Το νέο στοιχείο της υπόθεσης που αναδεικνύει η προσφυγή, είναι ότι ο Λάζαρος είχε αποκτηθεί ως δανεικός από τη Βερόνα για το διάστημα 2016-18 με οψιόν αγοράς η οποία εκπληρώθηκε (έχουν κατατεθεί όλα τα έγγραφα της αλληλογραφίας με την ιταλική ομάδα) και για αυτό είχε και συμβόλαιο, αν έμενε ένα χρόνο ακόμα, με την εκπλήρωση της οψιόν.

Η προσφυγή κατατέθηκε ενώπιον της Επιτροπής Επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ. Η ΑΕΚ ζητάει την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή για τον Χριστοδουλόπουλο και στην προσφυγή εκθέτει όλο το ιστορικό των επαφών με τον ποδοσφαιριστή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ