ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Καμία κουβέντα από Ουζουνίδη μετά τη νέα γκέλα

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά από τα αποτελέσματα με Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό υπήρχε "έκρηξη" στα Σπάτα, όμως δεν συνέβη το ίδιο την επόμενη ημέρα του στραβοπατήματος με την ΑΕΛ.

Όταν η ΑΕΚ με εμφάνιση περίπου ανάλογη μ’ εκείνη της Λάρισας, έμεινε στην ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Μαρίνος Ουζουνίδης άστραψε και βρόντηξε στα Σπάτα.

Επίσης μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, έγινε ένας μικρός… σεισμός στο προπονητικό κέντρο, από την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αυτή την φορά, η επόμενη μέρα ενός ακόμα στραβού αποτελέσματος, κύλησε σε απόλυτη ηρεμία. Η σημερινή (17/12) προπόνηση στα Σπάτα, ήταν σαν μια οποιαδήποτε, συνηθισμένη μέρα στην δουλειά για όλους. Τόσο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, όσο και για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Και ας ήταν το πρώτο μάζεμα στα Σπάτα, μετά την ισοπαλία στην Λάρισα.

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ επικράτησε απόλυτη ηρεμία. Ο Ουζουνίδης δεν έκανε καμία αναφορά στους ποδοσφαιριστές του για όσα έγιναν ή δεν έγιναν στο ματς με την ΑΕΛ. Επίσης και οι κουβέντες των παικτών στα «πηγαδάκια» τους, ήταν λιγοστές.

Και αυτό το κλίμα στα Σπάτα, είναι ίσως ενδεικτικό της διαχείρισης που σκοπεύει να κάνει ο οργανισμός ΑΕΚ, σ’ αυτό το νέο στραβό αποτέλεσμα. Δεν θα ανέβουν οι τόνοι, δεν (φαίνεται πως) θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις. Άλλωστε δεν υπήρξε και κάποια «επίσκεψη» σήμερα στο προπονητικό κέντρο.

Προφανώς και ουδείς στα Σπάτα ήταν μέσα στην καλή χαρά. Στραβό ήταν το κλίμα. Αλλά υπήρχε σαφής πρόθεση, κυρίως από τον Ουζουνίδη, να μην υπάρξει ένταση και να προχωρήσει η ομάδα μπροστά, αφήνοντας πίσω αυτό που έγινε στην Λάρισα.

Όλοι πήγαν σήμερα στα Σπάτα, έκαναν την δουλειά τους και αποχώρησαν. Χωρίς καμία νύξη ούτε σ’ όσα έγιναν στο ματς με την ΑΕΛ, ούτε στον τρόπο που θα πορευτεί η ομάδα στη συνέχεια. Και προφανώς θα γίνει προσπάθεια να ξεπεραστεί και αυτό το στραβό αποτέλεσμα, μ’ ένα θετικό στο ματς της Πέμπτης (20/12) για το κύπελλο και της Κυριακής (23/12) για το πρωτάθλημα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ