ΑΕΚ

ΑΕΚ: Καλός ο Καρέρα, αλλά η Ένωση έχει και ένα ματς να κερδίσει

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ζει στον αστερισμό του Μάσιμο Καρέρα, ωστόσο πρέπει να τα κάνει όλα στην άκρη γιατί έχει και ένα ματς να νικήσει κόντρα στον Πανιώνιο, έπειτα από τρία σερί άσχημα αποτελέσματα.

Η αγωνιστική ζωή στην ΑΕΚ συνεχίζεται. Μπορεί ο περισσότερος κόσμος ν' ασχολείται με την έλευση του Μάσιμο Καρέρα και την επικείμενη συμφωνία του με τους κιτρινόμαυρους για ν' αναλάβει την ομάδα, ωστόσο αυτό που "καίει" είναι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο (7/12, 19:30).

Ό,τι είναι να γίνει με τον Ιταλό προπονητή θα συμβεί μετά από το τέλος του ματς με τους κυανέρυθρους. Το βράδυ της Παρασκευής (6/12), η διοίκηση της ΑΕΚ παρέθεσε δείπνο στον Καρέρα και τον ατζέντη του και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί του Σαββάτου, όταν και θ' αρχίσουν οι τελικές διαπραγματεύσεις. Οι όποιες ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν μετά το ματς ή την Κυριακή το πρωί.

Πάμε, τώρα, και στα του αγώνα...

Η ΑΕΚ προέρχεται από τρία σερί άσχημα αποτελέσματα με Παναθηναϊκό, Άρη και ΟΦΗ. Η Ένωση βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας της Super League 1, πράγμα που σημαίνει ότι κυνηγάει να καλύψει το -10 από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Αυτό, πιθανόν, θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Νίκου Κωστένογλου στον κιτρινόμαυρο πάγκο. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι αποφασισμένοι να του κάνουν δώρο τη νίκη, να δείξουν αντίδραση και ν' αποχαιρετήσουν τον "Κωστέ" για τον οποίο συνεχίζουν να μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, μάλλον την τελευταία, του Κωστένογλου, τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί με τις απουσίες των Σιμόες - Βράνιες, έχουν ως εξής: Μπάρκας κάτω από τα δοκάρια, Τσιγκρίνσκι - Οικονόμου στο κέντρο της άμυνας, Μπακάκη δεξιά, Λόπες αριστερά. Στο χώρο του κέντρου αναμένεται να βρεθούν οι Γαλανόπουλος - Τσιγκρίνσκι, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Ολιβέιρα, Μάνταλος, Βέρντε και πίσω από τον Πορτογάλο επιθετικό ο Λιβάγια σε ελεύθερο ρόλο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ