ΑΕΚ

AEK: Η πρώτη αποστολή του Καρέρα για το ματς με την Ξάνθη

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΣΙΜΟ ΚΑΡΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΣΙΜΟ ΚΑΡΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις που έκανε ενόψει του παρθενικού του αγώνα στον πάγκο της ΑΕΚ με αντίπαλο την Ξάνθη, ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή. Δείτε τις επιλογές του.

Η εποχή Μάσιμο Καρέρα άρχισε εδώ και λίγα 24ωρα στην ΑΕΚ και το παρθενικό ματς του Ιταλού στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης μόνο εύκολο δεν θα είναι αφού θα βρει απέναντί του την Ξάνθη.

Ομάδα που νίκησε τους κιτρινόμαυρους στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (2-1) και ουσιαστικά έφερε την απόλυση του Καρντόσο αλλά και η οποία είναι κάθε άλλο παρά αμελητέα ποσότητα όπως έδειξε στα παιχνίδια με Ολυμπιακό (0-0 εντός) και ΠΑΟΚ (ήττα με 1-0 εκτός).

"Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα, γιατί υπάρχουν και οι αντίπαλοι. Είδαμε τους αγώνες και η δουλειά μας είναι να βρούμε το αδύναμο σημείο τους και να εκμεταλλευτούμε κάθε λάθος τους", τόνισε για τον αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια ο Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής έκανε γνωστή την 20μελή αποστολή για τον αγώνα.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Ξάνθη: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστισιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Βέρντε, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Ολιβέιρα

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ