ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η πρόταση στον Μλαντένοβιτς και η απόσταση

Ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Φιλίπ Μλαντένοβιτς, με τη φανέλα της Σταντάρ
Ο Φιλίπ Μλαντένοβιτς με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Γα επίσημη πρόταση της ΑΕΚ στον Σέρβο αριστερό μπακ, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, κάνουν λόγο ΜΜΕ της Σερβίας. Ποια είναι η αλήθεια και ποια η διαφορά στο οικονομικό, όπως την είχε αποκαλύψει το Sport24.gr.

Από το Sport24.gr είχατε ενημερωθεί για το σφοδρό ενδιαφέρον του Ίλια Ίβιτς για τον συμπατριώτη του αριστερό μπακ, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Λέγκια Γκντανσκ και έχει όλα τα στοιχεία που η ΑΕΚ θέλει για τον παίκτη που θα αποκτηθεί ως "αντι-Χουλτ", εφόσον αποφασιστεί εν τέλει η αντικατάσταση του Σουηδού.

Στο ρεπορτάζ μας είχαμε αναφερθεί με λεπτομέρειες για τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, τα οποία διαφέρουν αρκετά από αυτά που ΜΜΕ της Σερβίας παρουσιάζει σήμερα. Διότι αν όντως η ΑΕΚ είχε φτάσει να δίνει συμβόλαιο 450.000 ευρώ το χρόνο στον Μλαντένοβιτς, τότε ο παίκτης θα είχε ήδη υπογράψει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "srbijadanas" της Σερβίας, η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση ύψους 450.000 ευρώ ετησίως για την απόκτηση του εν ενεργεία διεθνούς αριστερού μπακ. Επιπροσθέτως, στο εν λόγω δημοσίευμα επισημαίνεται ότι η προσφορά της Ένωσης είναι αρκετά ικανοποιητική και καλύτερη από εκείνη του Παναθηναϊκού. Η αλήθεια ωστόσο είναι άλλη:

Η ΑΕΚ προσπαθεί να "ψήσει" τον Μλαντένοβιτς για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στις 350.000 ευρώ, τα χρήματα δηλαδή με τα οποία αμείβεται ο Νίκλας Χουλτ τη σεζόν που "τρέχει". Η απόσταση ωστόσο δεν είναι μικρή σε βάθος τριετίας, καθώς μιλάμε για ένα χάσμα 300.000 ευρώ συνολικά.

Ωστόσο η υπόθεση δεν έχει κλείσει αρνητικά, καθώς η ΑΕΚ δείχνει διάθεση να περιμένει τον Σέρβο να το σκεφτεί. Αν διαπιστώσει ότι ισχύει αυτό ότι έχει καλύτερες προτάσεις, τότε αυτομάτως θα στραφεί σε άλλη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, θέση στην οποία αναζητεί περισσότερη επιθετική ποιότητα από αυτή που της προσφέρει ο Χουλτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το "δεν φεύγω" του Παουλίνιο και το "κάπου να παίζω" του Κλωναρίδη
Η θυσία του Αραούχο για να παραμείνει στην Ένωση
ΑΕΚ: Αυτή είναι η απόσταση από τον Μλαντένοβιτς

Photo credits: AP Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ