ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η Νόριτς άφησε κενό το "9", άφαντος ο Ολιβέιρα από τη λίστα

Nelson Oliveira kicks a ball back to teammate Ricardo Costa, left, during a training session of Portugal at the Euro 2012 soccer championship in Opalenica, Poland, Monday, June 11, 2012. (AP Photo/Armando Franca)
Nelson Oliveira kicks a ball back to teammate Ricardo Costa, left, during a training session of Portugal at the Euro 2012 soccer championship in Opalenica, Poland, Monday, June 11, 2012. (AP Photo/Armando Franca) AP

Η Νόριτς ανακοίνωσε τα νούμερα των ποδοσφαιριστών για τη σεζόν 2019-2020. Από τον Νέλσον Ολιβέιρα που κοιτάζει η ΑΕΚ αφαιρέθηκε το "9" και τ' όνομά του δεν υπάρχει καν στη λίστα.

Αισιόδοξο μήνυμα "έστειλε" η Νόριτς στην ΑΕΚ όσον αφορά στην περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα. Τα "καναρίνια" ανακοίνωσαν τα νούμερα των ποδοσφαιριστών για τη σεζόν 2019-2020 και όπως θα δείτε παρακάτω το "9" που φορούσε ο Πορτογάλος στράικερ του έχει αφαιρεθεί.

Βέβαια, το point της υπόθεσης είναι ότι ο 28χρονος επιθετικός δεν υπάρχει καν στη λίστα που θα δείτε παρακάτω. Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα ο Ολιβέιρα δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας και όπως διαβάσατε στο Sport24.gr αποτελεί τον πρώτο στόχο της Ένωσης για την κορυφή της επίθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ POST ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ

ΑΕΚ: Η Νόριτς άφησε κενό το "9", άφαντος ο Ολιβέιρα από τη λίστα
Διαβάστε ακόμα
ΑΕΚ: Ψηστήρι από Καρντόσο σε Ολιβέιρα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ