ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών του Δικεφάλου

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr "ακτινογραφεί" την επίδοση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ σ' ένα από τα χειρότερα ντέρμπι "κιτρινόμαυρων" με τον Παναθηναϊκό.

Το ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (0-0) που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο, δεν ενδείκνυται για ιδιαίτερο σχολιασμό. Όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης, οι περισσότεροι στον ελέγχο παίρνουν κάτω από τη βάση.

ΜΠΑΡΚΑΣ: Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ ήταν θεατής στο παιχνίδι κατά τη μεγαλύτερη διάρκειά του. Δεν απειλήθηκε και δεν χρειάστηκε να επέμβει για να δείξει τα ρεφλέξ του.

ΓΚΑΛΟ: Έπαιξε στη φυσική του θέση ο Βραζιλιάνος, αλλά δεν βοήθησε την ΑΕΚ επιθετικά, εκεί δηλαδή που τον χρειάστηκε περισσότερο.Το μόνο θετικό από τον Γκάλο ήταν η σέντρα προς το τέλος της αναμέτρησης στον Λιβάγια, ο οποίος έκανε φάουλ.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Η άμυνα της ΑΕΚ δεν απειλήθηκε από τον Παναθηναϊκό ιδιαίτερα. Ο Οικονόμου, στη φάση που ο Μακέντα επιχείρησε τη λόμπα στον Μπάρκα, έχασε τον Ιταλό παρέα με τον Μπακάκη.

ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ: Ο "Τσίγκρι" άρχισε καλά και με σωστές τοποθετήσεις. Λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Χιμένεθ αναγκάστηκε να τον αποσύρει εξαιτίας ενός ακόμη τραυματισμού, οπότε θα σταθούμε στην σιγουριά που έβγαλε όσο αγωνίστηκε.

ΜΠΑΚΑΚΗΣ: Καταδικασμένος να καλύψει τη "γυμνή" πλευρά της άμυνας στα αριστερά, ο Μιχάλης Μπακάκης έτρεχε, έτρεχε, έτρεχε χωρίς να προσφέρει κάτι ουσιαστικό επιθετικά ή να βγάλει κάποια συνεργασία με αυτόν που έπαιζε μπροστά του. Βέβαια, αναδείχθηκε MVP του αγώνα, ελλείψει άλλων.

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Τρεξίματα, μαρκάρισμα και λίγη δουλειά στο επιθετικό κομμάτι. Κάπως έτσι θα χαρακτηρίζαμε την αποψινή εμφάνιση του νεαρού χαφ της Ένωσης.

ΣΙΜΟΕΣ: Ο αρχηγός της ΑΕΚ κάλυψε "πολλά" χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο. Όπως και ο "Γαλανο", έτσι και ο Πορτογάλος χάνει όσον αφορά τις βοήθειες στον δημιουργικό τομέα.

ΛΙΒΑΓΙΑ: Νευρικός, έως και αγχωμένος έδειχνε ορισμένες φορές ο Κροάτης. Ο Λιβάγια σε αντίθεση με προηγούμενα ματς στερήθηκε σωστών μεταβιβάσεων προς τον επιθετικό, ενώ και στις ατομικές ενέργειες αντί για την πάσα επέλεγε το ένας με έναν και χανόταν.

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: Ο Τάσος Μπακασέτας είναι μία περίπτωση Μιχάλη Μπακάκη που θα ικανοποιήσει τον προπονητή σε όποια θέση κι αν του ζητήσει να παίξει. Κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Μπακασέτας είχε την ευθύνη να τραβήξει την ΑΕΚ στην επίθεση και δεν τα κατάφερε.

ΜΠΟΓΕ: Λίγα πράγματα από τον Μπογέ. Ο Αργεντινός ήταν κινητικός όσο αγωνίστηκε και ήθελε να προκαλέσει ζημιές στους "πράσινους". Δεν τα κατάφερε πάντως, διότι για μία ακόμη φορά έδειξε φανερή αδυναμία στο κομμάτι της συνεργασίας.

ΠΟΝΣΕ: Ο φορ της Ένωσης το πάλεψε όσο μπορούσε με προσωπικές μονομαχίες και ενέργειες. Από τις γραμμές πίσω του πήρε ελάχιστη βοήθεια, άρα ήταν δύσκολο να γίνει περισσότερο επικίνδυνος και να συνεχίσει να σκοράρει.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ:

ΤΣΟΣΙΤΣ: Ο Τσόσιτς μπήκε για να καλύψει το κενό του Τσιγκρίνσκι. Πολλά λάθη από τον Σέρβο που θα μπορούσαν να κοστίσουν στην ΑΕΚ, όταν ο Παναθηναϊκός επιτέθηκε σε κάποιες περιπτώσεις.

ΚΡΣΤΙΤΣΙΤΣ: Δεν άρχισε βασικός, πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο και δεν πρόλαβε να δείξει πολλά. Αντιθέτως, ο βαθμός του όσο αγωνίστηκε, ήταν κάτω από τη βάση.

ΑΛΕΦ: Ο Βραζιλιάνος χάθηκε στη γενική μετριότητα της ΑΕΚ. Δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ