ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η καψούρα με τον Ντιένγκ

ΑΕΚ: Η καψούρα με τον Ντιένγκ

Ο νεαρός μέσος από το Μάλι, Αλιού Ντιενγκ, έχει κερδίσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ωστόσο το διαρκές μπλέξιμο που χαρακτηρίζει διοικητικά την ομάδα που ανήκει, δεν αφήνει περιθώρια σωστής συνεννόησης.

Ο Αλιού Ντιενγκ, ο 21χρονος κεντρικός χαφ από το Μάλι ο οποίος αγωνίζεται στην Mc Alger της Αλγερίας, είναι εδώ και περίπου ένα έτος (συγκεκριμένα από το περασμένο καλοκαίρι) ένας ομολογημένος μεταγραφικός πόθος για την ΑΕΚ.

Ωστόσο στις πολλές απόπειρες που ο Νίκος Λυμπερόπουλος έκανε προκειμένου να έρθει σε συνεννόηση με το αρμόδιο για τις μεταγραφές επιτελείο της ομάδας στο Αλγέρι, έπεσε σε τοίχο. Στο διάστημα των τελευταίων δώδεκα μηνών, η Αλζέ έχει αλλάξει τρεις τεχνικούς διευθυντές, ενώ διαφοροποιήσεις έχουν υπάρξει και σε διοικητικά στελέχη της.

Αυτές οι εξελίξεις έχουν ορθώσει (ανυπέρβλητα έως σήμερα) εμπόδια στην Ένωση, η οποία ενώ έχει όλη την καλή διάθεση για την υλοποίηση της μεταγραφής, όπως φαίνεται ότι την έχει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, αδυνατεί να ανοίξει το δρόμο για την υλοποίησή της.

Και στη συγκεκριμένη υπόθεση πάντως, η ΑΕΚ έχει τον ποδοσφαιριστή με το μέρος της, καθώς ο Ντιενγκ όχι απλώς είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της, αλλά την έχει ξεχωρίσει και από τις άλλες ομάδες που θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους. Προσοχή βέβαια πρέπει να δοθεί και στην επικοινωνία με την μανατζερική πιάτσα, καθώς είναι δύο-τρεις διαφορετικοί αυτοί που ισχυρίζονται ότι έχουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Ο Ντιενγκ αποτελεί εισήγηση του σκάουτ Δημήτρη Μπαρμπαλιά, ο οποίος τον είχε παρακολουθήσει με την εθνική Ελπίδων του Μάλι και είχε κάνει την εισήγησή του στα υψηλότερα κλιμάκια της ομάδας, η οποία προφανώς και άρεσε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ