ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η ιδιωτική συμφωνία με Τσιγκρίνσκι

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου αποκάλυψε στον Sport24 Radio 103,3 την ιδιωτική συμφωνία της ΑΕΚ με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για τον αριθμό συμμετοχών που πρέπει να συμπληρώσει για να επεκταθεί το συμβόλαιό του. Οι σκέψεις στον Δικέφαλο για τον Ουκρανό.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δηλώθηκε στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση και έμεινε εκτός με τον Στράτο Σβάρνα να παίρνει τη θέση του στο αρχικό σχήμα και τον Μάριο Οικονόμου στην αποστολή.

Ο 33χρονος Ουκρανός αμυντικός αποτελεί σταθερά για την Ένωση, τόσο λόγω της ποιότητας όσο και λόγω της εμπειρίας. Το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο εκπνέει το καλοκαίρι της τρέχουσας σεζόν και ο Βαγγέλης Αρναούτογλου αποκάλυψε στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Ανατροπή και πέναλτι" την ιδιωτική συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών.

Σύμφωνα με αυτή εάν ο Τσιγκρίνσκι καταγράψει 25 συμμετοχές με τους κιτρινόμαυρους, τότε το συμβόλαιό του ανανεώνεται αυτόματα για μία ακόμη σεζόν. Την τρέχουσα σεζόν έχει 15 συμμετοχές στη Super League 1 και 2 στο Κύπελλο Ελλάδας. Συνολικά 17 δηλαδή.

Υπάρχουν δεδομένα ακόμη 13 ματς πρωταθλήματος (3 για την κανονική σεζόν και 10 των playoffs) και άλλα τρία στο Κύπελλο (εάν περάσει στον ημιτελικό και προκριθεί επί του Παναιτωλικού όπως είναι το φαβορί). Ο Τσιγκρίνσκι λατρεύεται στ' αποδυτήρια και είναι χρήσιμος. Οι συμμετοχές του ανά σεζόν είναι 20-25 βάσει των τελευταίων σεζόν.

Είναι ένα θέμα που απασχολεί τον Δικέφαλο. Εάν θα κρατήσει, δηλαδή, τον Ουκρανό με ένα μεγάλο συμβόλαιο αλλά με σχεδόν προδιαγεγραμμένο αριθμό συμμετοχών, ή θα κινηθεί γι' άλλη επένδυση. Είναι, δε, βέβαιο ότι αυτό δεν αλλάζει τον προγραμματισμό του Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός προπονητής πρόκειται να χρησιμοποιήσει τον Τσιγκρίνσκι όποτε είναι διαθέσιμος γιατί τον θεωρεί βάσει εμπειρίας και ποιότητας βασικό στέλεχος για την άμυνα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ