ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η Γουλβς ζητάει τροφεία για τον Ενομπακάρε

Wolverhampton Wanderers' Bright Enobakhare, left, and Manchester City's Eliaquim Mangala battle for the ball during the English League Cup soccer match between Manchester City and Wolverhampton Wanderers at the Etihad Stadium, Manchester, England, Tuesday, Oct. 24, 2017. (Tim Goode/PA via AP)
Wolverhampton Wanderers' Bright Enobakhare, left, and Manchester City's Eliaquim Mangala battle for the ball during the English League Cup soccer match between Manchester City and Wolverhampton Wanderers at the Etihad Stadium, Manchester, England, Tuesday, Oct. 24, 2017. (Tim Goode/PA via AP) TIM GOODE/PA VIA AP

Ο Μπράιτ Ενομπακάρε βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ΑΕΚ, αλλά τα τροφεία που ζητάει η Γουλβς, για τα οποία οι άνθρωποι της Ένωσης ήταν ενήμεροι, καθυστερούν την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η περίπτωση του Μπράιτ Ενομπακάρε παραμένει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ. Ο Νιγηριανός επιθετικός βρέθηκε στην Ελλάδα το προηγούμενο διάστημα και είχε συζητήσεις με τους διοικούντες την Ένωση προκειμένου να "κλειδώσει" η μεταγραφή.

Ωστόσο, τα τροφεία που ζήτησε η Γουλβς (και για τα οποία ήταν ενήμεροι στην ΑΕΚ), έχουν καθυστερήσει την ολοκλήρωση του deal. Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που έμεινε ελεύθερος από τους "λύκους", έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο τριών ετών με τους "κιτρινόμαυρους", αποτελώντας εισήγηση του Μάσιμο Καρέρα, ενώ πέρασε και τον πρώτο κύκλο των ιατρικών εξετάσεων.

Ο νεαρός επιθετικός είναι διεθνής με την U23 της Νιγηρίας, αγωνιζόμενος βασικός στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 2019 (8-22 Νοεμβρίου). Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Γουλβς, με την οποία πραγματοποίησε 49 συμμετοχές με τρία γκολ και μία ασίστ από το 2015 έως το 2018. Την τελευταία τριετία έπαιξε κατά σειρά ως δανεικός στην σκοτσέζικη Κιλμάρνοκ, την Κόβεντρι και τη Γουίγκαν.

Photo Credits: Tim Goode/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Έφτασε στην Αθήνα ο Ενομπακάρε
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ