ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η φανέλα του Βέρντε, οι υπογραφές και η υπόσχεση στον κόσμο

Ο ΝΤΑΝΙΕΛΕ ΒΕΡΝΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ο ΝΤΑΝΙΕΛΕ ΒΕΡΝΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε βίντεο με τις πρώτες στιγμές του Ντανιέλε Βέρντε ως παίκτη της ΑΕΚ. Ο Ιταλός που έτρεξε με το που είδε τη φανέλα με το όνομα του και το "7" στην πλάτη, το χαμόγελο του ίδιου και των εκπροσώπων του κατά τη διάρκεια των υπογραφών και οι πρώτες του δηλώσεις.

Ο Ντανιέλε Βέρντε είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ από την Τετάρτη το απόγευμα με τους "κιτρινόμαυρους" να δίνουν στο φως της δημοσιότητας το βίντεο με τις πρώτες στιγμές του Ιταλού στα γραφεία.

Δείτε τον Βέρντε να φτάνει με τους εκπροσώπους του και με το που μπαίνει στα γραφεία να πηγαίνει πάνω στη νέα φανέλα της ΑΕΚ με το όνομα του και το "7" στην πλάτη. Εν συνεχεία τόσο ο ίδιος όσο και οι εκπρόσωποι του δεν έκρυψαν το χαμόγελο τους κατά τη διάρκεια των υπογραφών ενώ ενθουσιασμένος και χαρούμενος εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις.

«Είμαι ενθουσιασμένος, γιατί αυτό που έχω δει μέχρι στιγμής δεν το έχω ξαναδεί. Οπότε από την πλευρά μου είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα. Έχω δει κάποιες εικόνες από τον κόσμος της ΑΕΚ, έχω δει ότι ο κόσμος είναι καταπληκτικός. Οπότε εγώ θέλω, από την πλευρά μου να τους δώσω χαρά, να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται. Ότι μου δώσει ο Θεός. Δεν θα έχω κανένα θέμα, γιατί πιστεύω ότι όλος ο κόσμος είναι κοινός. Νομίζω ότι δεν θα έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να νιώθω σαν στο σπίτι μου.

Φυσικά και είμαι χαρούμενος γιατί αυτό που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή είναι ασφάλεια, σιγουριά και χαρά. Δεν μου άρεσε η προηγούμενη περίοδος, να πηγαίνω σε άλλες ομάδες, οπότε ελπίζω να ζήσουμε πολλά πράγματα μαζί, να ζήσουμε αυτή τη χαρά. Έχω δει πάρα πολλά βίντεο από εσάς τους φιλάθλους. Έχω τρομερή όρεξη να κάνω μια προσπάθεια μαζί με τους συμπαίκτες μου να γιορτάσουμε κάτι όλοι μαζί. Έχω πάρα πολύ όρεξη να ξεκινήσω, θέλω να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι μαζί θα κάνουμε πολλά».

Παρακολουθείστε το video με τις υπογραφές, την παρουσίαση αλλά και τις πρώτες δηλώσεις του έβδομου εφετινου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας μας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ