ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η εξήγηση στον Αλμπάνη

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εκτός των αγώνων με την Τραμπζονσπόρ βρέθηκε ο Χρήστος Αλμπάνης, ωστόσο ο Μιγκέλ Καρντόσο τον προετοίμασε να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το "κόψιμο" του Αλμπάνη από τη λίστα της UEFA για τα παιχνίδια της ΑΕΚ με την Τραμπζονσπόρ, ξένισε κόσμο και κοσμάκη. Το γεγονός ότι έμεινε εντός αυτής ο Γιακουμάκης, ο οποίος μέχρι και μία ημέρα νωρίτερα ήταν με τις βαλίτσες και τα εισιτήρια στο χέρι για να μεταβεί στην Κρήτη προκειμένου να υπογράψει στον ΟΦΗ, ήταν η μία παράμετρος της ιστορίας.

Η δεύτερη σχετίζεται με την παραμονή στη λίστα του τραυματία Κλωναρίδη, ο οποίος συνεχίζει αποθεραπεία, χάνει σίγουρα το πρώτο ματς με τους Τούρκους και είναι αδιευκρίνιστος ο βαθμός ετοιμότητάς του ενόψει της ρεβάνς, στην περίπτωση που μπει στο πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες.

Ωστόσο, πίσω από την απόφαση του Μιγκέλ Καρντόσο να "εκπαραθυρωθεί" ο (σχεδόν κατ' εξακολούθηση) αδικημένος Αλμπάνης, υπήρχε και ένα σκεπτικό. Μάλιστα ο προπονητής, προκειμένου να είναι δίκαιος απέναντι στον ποδοσφαιριστή του, τον ενημέρωσε σχετικά, τονίζοντάς του ότι τον υπολογίζει πολύ για την άμεση συνέχεια και συγκεκριμένα για το ματς πρωταθλήματος της ερχόμενης Κυριακής με την Ξάνθη, στο ΟΑΚΑ.

Στα πλαίσια του αναγκαστικού rotation που θα πρέπει να γίνει, καθώς η ομάδα θα κληθεί να δώσει για πρώτη φορά και μάλιστα πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν, τρεις αγώνες σε διάστημα επτά ημερών δίχως ακόμα να έχει την απόλυτη ετοιμότητα, δεν αποκλείεται ο Αλμπάνης να βρεθεί στη βασική ενδεκάδα του αγώνα με την ακριτική ομάδα. Ίσως πάλι, να πάρει σημαντικά λεπτά ως αλλαγή.

Το γεγονός και μόνο πάντως ότι ο προπονητής φρόντισε να εξηγήσει στον ποδοσφαιριστή αυτό το "κόψιμο", το οποίοι προφανώς και αιφνιδίασε τον παίκτη, αποδεικνύει ότι ο Καρντόσο θέλει να κρατά ίσες αποστάσεις απέναντι σε όλους, να αναλύει τις αποφάσεις του και να απομακρύνει τα σύννεφα για παρεξηγήσεις. Τα υπόλοιπα για τον Αλμπάνη, θα αποδειχθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ