ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η διευκρίνιση για τις 200.000 € "πρόστιμο" λόγω Μπογέ

ΑΕΚ: Η διευκρίνιση για τις 200.000 € "πρόστιμο" λόγω Μπογέ

Η ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται "πρόστιμο" 200.000 ευρώ προς την Τορίνο εάν ο Μπογέ δεν αγωνιζόταν σε 25 ματς τουλάχιστον για 45 λεπτά.

Η ΑΕΚ διευκρίνισε από πλευράς της τι ισχύει αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα που ήθελε την Ένωση να πληρώνει στην Τορίνο ένα είδος προστίμου, επειδή ο Μπογέ δεν φτάνει τις συμμετοχές που φέρεται να είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές όταν έγινε το deal για τον δανεισμό του.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Γράφτηκε λοιπόν ότι η πρωταθλήτρια υποχρεούται να καταβάλει έξτρα 200.000 ευρώ στην "γκρανάτα", καθόσον ο Μπογέ θα έπρεπε να παίξει σε 25 αγώνες, όλων των διοργανώσεων για 45 λεπτά.

Ο Μπογέ, μέχρι στιγμής, μετρά 23 συμμετοχές όμως μονάχα στις 12 "έπιασε" τα χρονικά όρια που παρουσιάζεται να συμφώνησε η ΑΕΚ με τους Ιταλούς.

Πάμε, τώρα, στην "κιτρινόμαυρη" πλευρά η οποία το πρωί της Πέμπτης (21/2) όταν το δημοσίευμα άρχισε να λαμβάνει έκταση, ξεκαθάρισε τι ακριβώς συμβαίνει με τον Μπογέ. Οι 200.000 ευρώ, σύμφωνα με την ΑΕΚ, αποτελούν εγγύηση στο ενοίκιο του Μπογέ στην περίπτωση που ο Αργεντινός δεν έπαιζε σε κανένα από τα 25 ματς που είχαν συμφωνηθεί κατά τον δανεισμό.

Σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται ο Μπογέ αφαιρείται ένα ποσό από τις 200.000, ενώ η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη κάποιες συζητήσεις με την Τορίνο και το πιθανότερο είναι το προαναφερθέν ποσό να μηδενιστεί διότι για όσους δεν θυμούνται ο Μπογέ είχε απουσιάσει λόγω τραυματισμού και οι "κιτρινόμαυροι" τον είχαν αφήσει εκτός για αρκετό διάστημα, με στόχο ο ποδοσφαιριστής να περάσει με επιτυχία όλα τα βήματα της αποθεραπείας του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ