ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η δημιουργία του ονείρου της "Αγιάς Σοφιάς"

ΑΕΚ: Η δημιουργία του ονείρου της "Αγιάς Σοφιάς"
EUROKINISSI SPORTS

Με αφορμή τα έργα της υπογειοποίησης στο γήπεδο της ΑΕΚ και την επιστροφή των "κιτρινόμαυρων" στο σπίτι τους οι άνθρωποι του συλλόγου ετοίμασαν ένα βίντεο αφιέρωμα στα όσα έχουν γίνει από τον Ιούλιο του 2017 έως σήμερα.

Τα έργα της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια ξεκίνησαν τη Δευτέρα και η επιστροφή των "κιτρινόμαυρων" στο σπίτι της έχει μπει στην τελική ευθεία.

Με αφορμή το γεγονός αυτό η ΑΕΚ ετοίμασε ένα βίντεο για να παρουσιάσει όσα έχουν γίνει από τον Ιούλιο του 2017 μέχρι και σήμερα. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Με τα έργα για την υπογειοποίηση να ξεκινούν, η επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της έχει μπει για τα καλά στην τελική ευθεία. Ένα έργο που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και έπρεπε να ξεπεράσει αμέτρητα εμπόδια, παραμένει σταθερά σε τροχιά υλοποίησης. Με προσεκτικά και σταθερά βήματα.

Αυτά τα βήματα αποφάσισε να σας θυμίσει το ΑΕΚ TV. Από εκείνο το μαγικό απόγευμα του Ιουλίου του 2017 και τον Αγιασμό στη Νέα Φιλαδέλφεια, μέχρι την πρώτη πλάκα, το πρώτο διάζωμα, τον πρώτο πυλώνα, την πρώτη κερκίδα, τον πρώτο σκελετό για το σκέπαστρο.

Μια αναδρομή σε όλες αυτές τις στιγμές που τις ζήσαμε ως μοναδικές, γιατί ήταν. Και το ταξίδι συνεχίζεται.

Μέχρι την επιστροφή στη δική μας Ιθάκη…".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ