ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η δέσμευση της πλευράς Βέρντε στην Ένωση

FC Barcelona's Arturo Vidal, right, duels for the ball with Valladolid's Daniele Verde during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valladolid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 16, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Arturo Vidal, right, duels for the ball with Valladolid's Daniele Verde during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valladolid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 16, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Ρόμα κάνει πλάνα για τον Ντανιέλε Βέρντε, αλλά ο Ιταλός ακραίος επιθετικός σκέφτεται το μέλλον του στην ΑΕΚ. Τι αναφέρει το τελευταίο update της υπόθεσης από τη γειτονική χώρα.

Είτε κάτσει του Ντανιέλε Βέρντε στην ΑΕΚ είτε όχι (το μεταγραφικό κυνήγι τελειώνει μόνο όταν πέφτουν υπογραφές) αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, οι "κιτρινόμαυροι" κάνουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να ενισχύσουν τα άκρα της επίθεσης με μία ποιοτική λύση που ξεπερνάει κιόλας την ευθεία γραμμή του κλαμπ όσον αφορά στα οικονομικά.

Η Ένωση έχει παρουσιάσει συγκεκριμένο πλάνο στον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντή του και το δίδυμο έχει "ψηθεί" για Ελλάδα και ΑΕΚ. Η τακτική της Ένωσης να μπαίνει σε διαπραγματεύσεις έχοντας ως σύμμαχο τον παίκτη που την ενδιαφέρει, στην περίπτωση του Βέρντε δουλεύει 100%, έστω κι αν την τελική απόφαση θα πάρει η Ρόμα στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του 24χρονου έως το καλοκαίρι του 2020.

Ο Βέρντε και ο εκπρόσωπός του έχουν κάνει την έρευνά τους για την Ελλάδα και περιμένουν τις εξελίξεις, πιέζοντας ταυτόχρονα τους Ρωμαίους να δεχθούν σκόντο στην υπερβολική απαίτηση των 2 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη που σε έξι μήνες θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποιο κλαμπ θέλει και χωρίς η ομάδα της "Αιώνιας Πόλης" να πάρει φράγκο.

Με βάση το ρεπορτάζ μας υπάρχει δέσμευση απέναντι στους ανθρώπους της Ένωσης από την πλευρά του εξτρέμ ότι θα τρέξουν οι ίδιοι την υπόθεση για να την φτάσουν στα "κιτρινόμαυρα" μέτρα. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για το θέμα Βέρντε. Κρατάμε, λοιπόν, ότι ο παίκτης θέλει ΑΕΚ, ο ατζέντης του επίσης.

Η Ρόμα προσπαθεί να βγάλει χρήματα από τον Ιταλό ή να τον σπρώξει κάπου ως έμψυχο αντάλλαγμα, ωστόσο οι Ρωμαίοι αυτή τη στιγμή έχουν καθυστερήσει τον σχεδιασμό τους (αλλαγή προπονητή, Τεχνικού Διευθυντή λίγο πριν από την έναρξη της προετοιμασίας) και κακά τα ψέματα έχουν να κλείσουν σημαντικότερες τρύπες στο ρόστερ τους, συγκριτικά με το μέλλον του Βέρντε που δεν υπολογίζεται από τον Φονσέκα.

Διαβάστε ακόμα
Ολιβέιρα, πρώτος στόχος για την επίθεση
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ