ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ανακοινώθηκε από τον Νίκο Κωστένογλου η αποστολή της ΑΕΚ για το κυριακάτικο (10/11) ντέρμπι των κιτρινόμαυρων με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Εκτός οι Οικονόμου, Γαλανόπουλος, Λόπες. Μέσα οι Μπάρκας και Σαμπανάτζοβιτς.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League 1. Ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε την αποστολή της Ένωσης για το αυριανό (10/11, 19:30) παιχνίδι, με τον Βασίλη Μπάρκα να επιστρέφει στην αποστολή ύστερα από ένα μήνα, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι τραυματίες Μάριος Οικονόμου, Έλντερ Λόπες και Κώστας Γαλανόπουλος.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως επέστρεψε στην αποστολή μετά από καιρό ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, αλλά κι ο Νίκλας Χουλτ που ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε το προηγούμενο διάστημα.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Γιούσης, Βέρντε, Γιακουμάκηγς, Λιβάγια, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Ολιβέιρα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ