ΑΕΚ: "Η απόφαση-έκτρωμα θα πέσει"

ΑΕΚ, σήμα

Η ΑΕΚ με διαρροή χαρακτήρισε την απόφαση για το -3 έκτρωμα, σημειώνοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και πως η τιμωρία θα πέσει στην έφεση.

Περίπου δύο ώρες μετά την απόφαση για το -3 και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Λαμία, η πρωταθλήτρια αντέδρασε.

Από την πρώτη στιγμή που βγήκε η απόφαση για την τιμωρία, στην ΑΕΚ μιλούσαν για "εξόντωση". Και άρχισαν να ετοιμάζουν αμέσως την γραμμή που θα ακολουθήσουν στην έφεση. Πάντως η θέση της ΑΕΚ γι' αυτή την τιμωρία είναι πως "...το μήνυμα ελήφθη. Η προκατασκευασμένη εκτέλεση έγινε με συνοπτικές διαδικασίες. Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και θεωρούμε δεδομένο ότι αυτή η απόφαση - έκτρωμα θα πέσει στην έφεση..."

Η αποστολή της ΑΕΚ μόλις είχε φτάσει στο γήπεδο της Καλλιθέας για το ματς με τη Λαμία, όταν έσκασε η "βόμβα" της τιμωρίας. Στα αποδυτήρια άρχισε να κυκλοφορεί σαν αστραπή η είδηση και να προκαλεί "παγωμάρα". Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης πως υπήρξε αφαίρεση βαθμών, μετά από ένα τέτοιο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Και αυτό διότι οι ίδιοι, μέσα στο γήπεδο και τις κερκίδες, δεν είδαν να συμβαίνει το παραμικρό. Γι' αυτό και έπαθαν... πλάκα, όταν άκουσαν πως η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών, αλλά και με τιμωρία δυο αγωνιστικών χωρίς κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 73.250 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

Αφαίρεση τριών βαθμών στην ΑΕΚ για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS