ΑΕΚ: Η άνοδος και η έξοδος στην "Αγιά Σοφιά"

Μετά το τούνελ που θα οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, ετοιμάστηκαν και τα σκαλοπάτια που θα οδηγούν από τα αποδυτήρια στο τερέν.

Οι λεπτομέρειες πάντα έχουν την σημασία τους και κάνουν την διαφορά, σ’ ένα έργο όπως η κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Για παράδειγμα, έχει ύψιστο συμβολισμό και το τούνελ που θα περνούν οι παίκτες για να βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο (και το οποίο όπως διαβάσατε στο Sport24.gr ετοιμάστηκε τις προηγούμενες μέρες), αλλά και η… διαδρομή που θα χρειαστεί να διασχίζουν μέχρι και το τερέν.

Τα συνολικά 16 σκαλοπάτια που θα πρέπει να ανεβαίνουν οι ποδοσφαιριστές για να φτάσουν από τα αποδυτήρια στο τερέν, είναι ήδη έτοιμα.

Μάλιστα η ΠΑΕ έκανε ανάρτηση στην σελίδα της στο facebook με σχετικό βίντεο αλλά και σχόλιο με νόημα:

"Τα σκαλοπάτια της ιστορίας μας! Η άνοδος και η έξοδος στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μας! Η διαδρομή προς τη δόξα! Στα χνάρια του μεγάλου μας ονείρου!"

Τα αποδυτήρια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα βρίσκονται σε χαμηλότερο επίπεδο, σε σχέση με τον αγωνιστικό χώρο. Εξ ου και απαιτούνται σκαλοπάτια για να φτάσουν οι ομάδες στο τερέν.

Κάτι που ακολουθεί περισσότερο τα πρότυπα των ιταλικών γηπέδων, στα οποία συμβαίνει κάτι αντίστοιχο.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ