ΑΕΚ

ΑΕΚ: Γιόρτασαν τα συμβόλαια και τα γενέθλια (VIDEO)

ΑΕΚ: Γιόρτασαν τα συμβόλαια και τα γενέθλια (VIDEO)

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ γιόρτασαν σε εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων, τα συμβόλαια που ανανεώθηκαν σε Αντρέ Σιμόες και Τάσο Μπακασέτα και τα γενέθλια του Νίκλας Χουλτ. (VIDEO)

Είναι αλήθεια πως το κλίμα στην ΑΕΚ έχει αλλάξει πολύ την τελευταία εβδομάδα. Καταλυτικό ρόλο σ' αυτό έπαιξε η επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ. Είχε όμως και την σημασία του, η ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες.

Όπως και λίγες εβδομάδες νωρίτερα, η ίδια εξέλιξη και με τον Τάσο Μπακασέτα. Αυτή η αλλαγή του κλίματος στην ΑΕΚ, αποτυπώθηκε και στο σημερινό (13/2) γεύμα των "κιτρινόμαυρων" σε εστιατόριο στα Νότια Προάστια, μετά την προπόνηση. Άλλωστε η αφορμή γι αυτή την… μάζωξη, ήταν η πολύ καλή εξέλιξη με τα συμβόλαιο του Σιμόες, του Μπακασέτα, του Οικονόμου, του Λόπες, αλλά και λίγο πιο πριν του Μπακάκη.

Μάλιστα υπήρχε και ένας ακόμα λόγος που το κλίμα στο γεύμα ήταν γιορτινό. Συνέπεσε με τα γενέθλια του Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός κλείνει τα 29 του χρόνια, έσβησε κεράκια και άκουσε και το τραγούδι απ’ όλους τους συμπαίκτες του. Κάτι που έφτιαξε κάπως την ψυχολογία του Χουλτ, που δεν ήταν και στο ζενίθ της, μετά τον τραυματισμό στο ματς με τον Απόλλωνα.

Γενικώς πάντως, αυτό το γεύμα έκανε ακόμα καλύτερο, το ήδη βελτιωμένο κλίμα στην ΑΕΚ. Πολλά γέλια, πολλά πειράγματα, ειδικά για τον λογαριασμό και μια ατμόσφαιρα που ήταν οικογενειακή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ