ΑΕΚ

ΑΕΚ: Για τον Κράιντς της Φροζινόνε γράφουν οι Ιταλοί

Cesena's Luka Krajnc, left, competes for the ball with Juventus' Fernando Llorente during their Serie A soccer match at Cesena's Manuzzi stadium, Italy, Sunday, Feb. 15, 2015. (AP Photo/Marco Vasini)
Luka Krajnc, AP IMAGES/AP Photo/Marco Vasini AP IMAGES/AP PHOTO/MARCO VASINI

Η Corriere Dello Sport φέρνει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ την περίπτωση του 25χρονου διεθνή Σλοβένου στόπερ, Λούκα Κράιντς, ο οποίος αγωνίζεται στη Φροζινόνε.

Η ΑΕΚ και ο Ίλια Ίβιτς ψάχνουν για έναν στόπερ ώστε η ΑΕΚ να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή και σύμφωνα με τους Ιταλούς και συγκεκριμένα την Corriere Dello Sport ο 25χρονος διεθνής Σλοβένος Λούκα Κράιντς της Φροζινόνε είναι στο στόχαστρο των κιτρινόμαυρων.

Η εφημερίδα από την Ιταλία αποκαλύπτει πως η ΑΕΚ μέσω του Ίλια Ίβιτς ήρθε σε επαφή με τον διευθύνων σύμβουλο της Φροζινόνε, Ερνέστο Σαλβίνι, ρωτώντας για τον παίκτη.

Οι "κιτρινόμαυροι" μέχρι τώρα απλά έχουν τσεκάρει την περίπτωση του αμυντικού του ιταλικού συλλόγου αλλά δεν έχουν προχωρήσει τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο Κράιντς ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μάριμπορ και το 2011 πήγε στην Ιταλία και τη Τζένοα με την οποία πραγματοποίησε 49 συμμετοχές και εν συνεχεία στην Κάλιαρι (24 συμμετοχές), στην Τσεζένα (49 συμμετοχές) στη Σαμπντόρια και τη Φροζινόνε. Η τελευταία μάλιστα τον αγόρασε το καλοκαίρι του 2018 από την Κάλιαρι έναντι 1 εκατ. ευρώ και τον έδεσε με συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Είναι διεθνής με την Εθνική Σλοβενίας σε όλες τις μικρές ομάδες, ενώ μετράει και 3 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών.

ΑΕΚ: Για τον Κράιντς της Φροζινόνε γράφουν οι Ιταλοί
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ