ΑΕΚ

ΑΕΚ: Για σένα, Σάββα

ΑΕΚ: Για σένα, Σάββα

Ο καημός του ήταν η παραμονή του Τάσου Μπακασέτα. Δεν πρόλαβε να τη ζήσει, φεύγοντας από τη ζωή τόσο άδοξα. Ήταν μόλις 21 ετών. Αλλά ο Τάσος έλαβε το μήνυμα και η οικογένεια της ΑΕΚ τον αποχαιρέτισε με μια νίκη.

Ήταν 22 του περασμένου Δεκεμβρίου. Ο Σάββας Παπαλαγάρας, άφηνε μια παρέα φίλων στο σπίτι του, στο χωριό Αμυγδαλέα της Λάρισας, όπου παρέα έψηναν και γλεντούσαν, για να πεταχτεί με το αυτοκίνητο του λίγα χιλιόμετρα μακριά και να φέρει στη διασκέδαση ένα ακόμα άτομο, το οποίο δεν είχε τρόπο να φτάσει εκεί. Δεν επέστρεψε ποτέ... Ο Μολώχ της ασφάλτου, του αφαίρεσε τη ζωή στο 11ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Λάρισας - Τρικάλων, σε μια μοιραία στιγμή. Ήταν μόλις 21 ετών.

Ο Σάββας, ο αποθανών οπαδός της ΑΕΚ στον οποίο αφιερώθηκε η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, είχε τον καημό της περιθωριοποίησης του Τάσου Μπακασέτα. Ήταν ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής, θεωρούσε αδιανόητη τη φυγή του από την ομάδα και καθημερινά ήλπιζε να ενημερωθεί για μια ευχάριστη ανατροπή. Αυτή που εν τέλει έγινε. Αυτή που ο ίδιος δεν πρόλαβε να χαρεί...

ΑΕΚ: Για σένα, Σάββα

Ο αδερφός του Βασίλης, πήρε την πρωτοβουλία να έρθει σε επαφή με τον διεθνή παίκτη της ΑΕΚ. Κατάφερε να βρει τρόπο επαφής και να του μεταφέρει την τραγική ιστορία για το χαμό του Σάββα. Ο Μπακασέτας, πάντοτε ευαισθητοποιημένος ως άνθρωπος και διαφορετικής πάστας χαρακτήρας, αισθάνθηκε την ανάγκη να αποτίσει φόρο τιμής στο νεκρό οπαδό της ομάδας. Εξ ου και η ομαδική αφιέρωση στον Σάββα μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

ΑΕΚ: Για σένα, Σάββα

*Οι φωτογραφίες του Σάββα δημοσιεύονται με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειάς του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ