ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: "Γέμισαν" ξανά τα Σπάτα

ΑΕΚ: "Γέμισαν" ξανά τα Σπάτα
EUROKINISSI

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τους πέντε διεθνείς να γυρίζουν στα Σπάτα και τον Τσόσιτς να δουλεύει σε φουλ ρυθμούς

Ένας από τους λόγους που ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ το Σαββατοκύριακο, ήταν οι πολλές απουσίες που θα υπήρχαν και δεν επέτρεπαν να γίνει κανονική δουλειά.

Παρόλο που το βασικό κίνητρο του Εβρίτη τεχνικού, ήταν να μπορέσουν οι παίκτες του να ξεκουραστούν. Πάντως οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν τη Δευτέρα (19/11) το πρωί για προπόνηση, με τα Σπάτα να "γεμίζουν" και πάλι.

Οι πέντε διεθνείς (Μπάρκας, Μπακασέτας, Μπακάκης, Μάνταλος, Λαμπρόπουλος) ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα. Και ήδη επέστρεψαν στα Σπάτα, αλλά ακολούθησαν μόνο πρόγραμμα αποφόρτισης, καθώς και οι πέντε πήραν χρόνο συμμετοχής στο ματς της Κυριακής (18/11) με την Εσθονία.

Επίσης ο Ούρος Τσόσιτς, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από ίωση, σήμερα προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς. Αντιθέτως ο Βίκτωρ Κλωναρίδης και ο Μάριος Οικονόμου, ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ