ΑΕΚ

ΑΕΚ: Φουλ για Τάνκοβιτς

Sweden's Muamer Tankovic controls the ball during a group B match of the men's Olympic football tournament between Japan and Sweden at the Arena Fonte Nova in Salvador, Brazil, Wednesday, Aug. 10, 2016. (AP Photo/Arrison Marinho)
Sweden's Muamer Tankovic controls the ball during a group B match of the men's Olympic football tournament between Japan and Sweden at the Arena Fonte Nova in Salvador, Brazil, Wednesday, Aug. 10, 2016. (AP Photo/Arrison Marinho) AP

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς προσπαθεί να ενεργοποιήσει τη "βόμβα" Τάνκοβιτς, καθώς ο Σουηδός εξτρέμ δεν τα βρήκε με την Τζένοα και έμεινε στην Χάμαρμπι.

Ενα μεγάλο κόλπο προσπαθεί να φέρει εις πέρας ο Ίλια Ίβιτς, κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με την προσθήκη του Μουαμέρ Τάνκοβιτς στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Ο Σουηδός μέσος που είχε απασχολήσει την ΑΕΚ πριν από περίπου δύο μήνες είναι ξανά στο στόχαστρο της Ένωσης, αφού δεν τα βρήκε με την ιταλική, Τζένοα όπως τότε φαινόταν ως το πιθανότερο σενάριο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, όταν ο Ίβιτς έμαθε ότι αυτή η δουλειά χάλασε μπήκε ξανά σε διαδικασία συζήτησης με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, "σκαλίζοντας" την υπόθεση για να δει αν αυτή είναι εφικτή.

Παραμένει μία δύσκολη περίπτωση για την ΑΕΚ, ακόμα περισσότερο για τον Ιανουάριο, ωστόσο το γεγονός ότι ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, δίνει τη δυνατότητα στον τεχνικό διευθυντή να παίξει σε δύο ταμπλό. Είτε φτάνοντας σε μία συμφωνία για να αποκτηθεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, είτε υπογράφοντάς τώρα για το καλοκαίρι.

Η πλευρά της ΑΕΚ βρίσκεται αυτές τις ημέρες σε ανοιχτή συζήτηση με τον ατζέντη του Σουηδού εξτρέμ, προσπαθώντας να κλείσει η μεταγραφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάνκοβιτς έκανε μία εξαιρετική σεζόν στο σουηδικό πρωτάθλημα, σημειώνοντας 28 συμμετοχές με 14 γκολ και οκτώ ασίστ.

ΔΕΙΤΕ TOP ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ