ΑΕΚ

ΑΕΚ: Φουλ επίθεση για το σεντόνι

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÁÅÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÁÅÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ θα παίξει φουλ επίθεση κόντρα στον Παναθηναϊκό (12/07, 20:00) με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε τροχιά δεύτερης θέσης. Οι σκέψεις του Μάσιμο Καρέρα, το δίλημμα και η απουσία του Αλμπάνη.

Μέσα σε λίγες ημέρες η ΑΕΚ βρέθηκε από το +4 στο -3 από τον ΠΑΟΚ στη μάχη για τη δεύτερη θέση, ύστερα από την απόφαση του CAS να επιστρέψει τους επτά βαθμούς στον Δικέφαλο και να στείλει ξανά στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για να δικάσει επί της ουσίας την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη, χωρίς να δεσμεύεται από το πόρισμα της ΕΕΑ.

Μία απόφαση που δεν επηρέασε τον "κιτρινόμαυρο" οργανισμό, καθώς είναι στα... πόδια των παικτών του Μάσιμο Καρέρα η κατάκτηση του δευτέρου εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League. Σε περίπτωση που η Ένωση κανει το "3 στα 3" στα εναπομείναντα παιχνίδια για τα playoffs, τότε θα τερματίσει δεύτερη και δεν θα εξαρτάται από τα αποτελέσματα των υπολοίπων.

Ωστόσο, μία τέτοια συζήτηση είναι πρώιμη, αφού ο Καρέρα σκέφτεται μόνο τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής (12/07, 20:00). Ο Ιταλός τεχνικός γνωρίζει τη δυσκολία της αποψινής αναμέτρησης και αναμένεται να κατεβάσει όλα τα "όπλα" του προκειμένου να πάρει ένα σημαντικό "τρίποντο" για τη συνέχεια.

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΡΑ

Ο Χρήστος Αλμπάνης είναι η μοναδική απουσία της Ένωσης στον εκτός έδρας αγώνα με το "τριφύλλι", καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Από εκεί και πέρα, μία θέση παραμένει "ανοιχτή", με τους Μιχάλη Μπακάκη και Παουλίνιο να διεκδικούν επί ίσοις όροις το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Πορτογάλος μπακ έχει πραγματοποιήσει δύο πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι σε Άρη και ΟΦΗ και δεν αποκλείεται ο Καρέρα να τον εμπιστευτεί σε ακόμα ένα παιχνίδι, παρότι ο Μπακάκης είναι καλύτερος στα αμυντικά καθήκοντά του. Κάτω από τα γκολπόστ θα βρεθεί ο Βασίλης Μπάρκας, στα αριστερά θα είναι ο Έλντερ Λόπες, ενώ το δίδυμο στα στόπερ θα αποτελείται από τους Σβάρνα και Τσιγκρίνσκι.

Στη μεσαία γραμμή, ο Αντρέ Σιμόες θα έχει το ρόλο του κόφτη, με τους Πέτρο Μάνταλο και Νέναντ Κρίστισιτς ως εσωτερικούς χαφ, ενώ η επιθετική τριάδα θα αποτελείται από τους Ντανιέλε Βέρντε, Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα στην κορυφή.

Θυμίζουμε πως στον αγώνα του πρώτου γύρου των playoffs, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1, με την Ένωση γηπεδούχο και τον Παναθηναϊκό να είναι καλύτερος στο μεγαλύτερο μερος του παιχνιδιού.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Xωρίς Αλμπάνη με Παναθηναϊκό
ΑΕΚ: Άλλον Βέρντε πίστευαν ότι έπαιρναν και άλλος τους βγήκε
ΑΕΚ: "Απαιτούμε άμεση παρέμβαση από Διεθνή Κοινότητα, ΟΗΕ και UNESCO"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ