ΑΕΚ

ΑΕΚ: Φόρεσε τα κιτρινόμαυρα ο Σάκχοφ

ΑΕΚ: Φόρεσε τα κιτρινόμαυρα ο Σάκχοφ

Ο Γιεβγέν Σάκχοφ φόρεσε για πρώτη φορά τα κιτρινόμαυρα, πέρασε από τα απαραίτητα εργομετρικά κι αν όλα πάνε καλά θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Το τυπικό μέρος της συμφωνίας ανάμεσα στον Γιεβγέν Σάκχοφ και την ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Ωστόσο, ο Ουκρανός μέσος φόρεσε ήδη τα κιτρινόμαυρα αφού το πρωί του Σαββάτου πέρασε από τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ.

Ο Γιεβγέν Σάκχοφ έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής και πήγε απευθείας στο ιατρικό κέντρο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Όπως ήταν φυσιολογικό δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τον απαραίτητο έλεγχο ο οποίος τελείωσε το Σάββατο. Πλέον, αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Ένωση κάτι για το οποίο ενημερωθήκατε από το Sport24.gr.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 29χρονος μέσος από την Ουκρανία μετά το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την ιταλική Λέτσε και αγωνίστηκε μαζί της στη Serie A, ωστόσο η ομάδα υποβιβάστηκε και δεν ήταν διατεθειμένος να την ακολουθήσει στη δεύτερη κατηγορία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ