ΑΕΚ

ΑΕΚ: Φέγενορντ για Γαλανόπουλο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ / ΑΕΚ - ΤΡΕΝΤΣΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ / ΑΕΚ - ΤΡΕΝΤΣΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Φέγενορντ είναι η ολλανδική ομάδα που ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον μέσο της ΑΕΚ Κώστα Γαλανόπουλο, όπως αποκάλυψε στον Sport24 Radio ο Βαγγέλης Αρναούτογλου (AUDIO).

Συνέχεια στο ρεπορτάζ του Sport24.gr για το ολλανδικό σουξέ που έχει το τελευταίο διάστημα ο Κώστας Γαλανόπουλος έδωσε ο Βαγγέλης Αρναούτογλου, ο οποίος με παρέμβασή του στην εκπομπή "Το 10 το κακό" στον Sport 24 Radio αποκάλυψε πως η Φέγενορντ είναι εκείνη που ενδιαφέρενται έντονα να ενταξει στο δυναμικό της τον διεθνή μέσο της ΑΕΚ.

"Υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από την Φέγενορντ και μάλιστα άνθρωποι της ολλανδικής ομάδας θα βρεθούν το βράδυ της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ για να τον δουν στο Ελλάδα - Φινλανδία. Θα είναι μάλιστα η τρίτη ή τέταρτη φορά που έρχονται για τον παίκτη", είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Αρναούτογλου, τονίζοντας πως το θέμα βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο σημείο.

"Υπάρχει συγκεκριμένο ενδιαφέρον, θα περιμένουμε να δούμε αν θα γίνει πρόταση", πρόσθεσε χαρακτηριστικά, αναφορικά με το σκανάρισμα που κάνει η ομάδα του Ρότερνταμ για τον Κώστα Γαλανόπουλο.

Ακούστε το χαρακτηριστικό ηχητικό απόσπασμα:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ